سلام دوستان.ساعت 8بیدارم کرد بلند شو صبحانه آماده کن بعد ببخشید گلاب به روتون من رفتم سرویس یکی از دمپایی ها یکم خیس شد به دیواد تیکش دادم که زود خشک بشه اومدم صبحانه آمده کردم شوهرم رفت بره سرویس چنان سرصدای کرد رفتم دمپایی حموم براش آوردم رفت اومد صبحانه نخورد که تو کثیفی سگ میاد زیر دست تو غذا بخوره هرچه از دهنش اومد بارم کرد من هیچ نگفتم فقط گفتم عادت داری هروز غر غر کنی واقعا یه خیسی دمپایی اقد دعوا داشت ؟
به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
احمقی ،من اصلا جواب تو رو دادم به تو چه من با کس دیگه ای دارم حرف میزنم،دین چیه؟؟ترویج دین به من چه ...
احمق که خودتی. طرز حرف زدنت و فهمت شخصیت روانپریشت رو نشون میده. حالت خیلی خرابه چند جلسه برو تراپی اینقدر بقیه رو نگیری
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.