2777
2789
عنوان

دستبند قیطانی

239 بازدید | 24 پست

قیمت  دستبند قیطانی چقدره؟

من از شوهر خواهرم چندماه پیش گرفتم با منت ‌و اینکه قیمت خرید حساب کرد باهام ۸۰۰ هزار تومان‌

چندروز پیش برادرشوهرم مغازه باز کرد چندتا از دوروبری ها رفتن خریدن ۴۰۰ هزار تومان. دستبند من هم طرحش بااون فرق می‌کرد ولی شوهرم میگه حتی مال اونا اندازه طلاش بزرگتراز دستبند تو میشه. 

بحث پولش نیست. من خیلی به شوهرخواهرم اعتماد داشتم. چندبار دیگه هم سرخرید وسایل بهش اختیار تام دادم چون فکر کردم دلسوز منه .

میشه قیمت دستبند قیطانی رو درآورد؟ میخوام مطمئن بشم که اضافه کرد یانه.

بستگی به طلاش داره دیگه دو سه سال پیش مامانم یکی خرید سیصد و پنجاه هزار

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

میشه عکسشوبذاری ندیدم تاالان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بستگی به طلاش داره دیگه دو سه سال پیش مامانم یکی خرید سیصد و پنجاه هزار

چطورطلاداره اینقدرارزونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چطورطلاداره اینقدرارزونه

طلاش خیلی کوچیک بود برای نوزاد هدیه گرفت بعدم سه چهار سال پیش بود

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

دو سه سال پیش ۳۵۰ هزار.  اونوقت این چطور الان میده۴۰۰ ؟

شاید طلای خالص نیست شاید آب طلایی چیزیه

چطورطلاداره اینقدرارزونه

گلم می‌دونی دستبند قیطانی چیه؟

فاکتور نداد‌؟ این پلاکا هر کدومشون یه وزنی دارن، از روی ظاهر نمیشه مقایسه شون کرد 

اگه فاکتور داری برو وزنشو ببین 

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دو سه سال پیش ۳۵۰ هزار.  اونوقت این چطور الان میده۴۰۰ ؟

فکر نکنم گرون برات حساب کرده باشه چون الان قیمت همینه

شاید طلای خالص نیست شاید آب طلایی چیزیه

طلا فروشیه. ممکنه این دستبندها توی طلافروشی طلا نباشه؟ طرف اومده طلا بخره اطلاع نمیده؟

بنظر شما هم ۴۰۰ منطقی میاد؟

یا برای من رو گرون حساب کرده؟

طلا فروشیه. ممکنه این دستبندها توی طلافروشی طلا نباشه؟ طرف اومده طلا بخره اطلاع نمیده؟ بنظر شما هم ...

اینکه چهارصد داده غیر منطقیه الان طلا گرمی دو و خوردیه دیگه اون خیلی وزنش باید کم باشه که چهارصد بدن به نظر من شوهر خواهر تون گرون حساب نکرده