2777
2789
عنوان

میترسم

140 بازدید | 18 پست

کسی مثل من هست؟ چیکار میکنید؟

مثلن تو خونه برقو خاموش میکنم برم سره جام حس میکنم یکی داره باهام میاد مادربزرگمم اینجوری بود فمیدیم همزاد داره🫥تو تاریکی به چیزی نگا میکنم یه شکل دیگه میبینمشون یه چیز ترسناک

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

من خیالبافیم کنم باز نمیترسم

فقط سعی کن اهمیت ندی همین

هرچی شجاع تر باشی این چیزا برات بی اهمیت تر میشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مثلا وقتی این حس اومد سراغت

با نهایت بی رحمی بگو

که چی مثلا؟ هیچکس نمیتونه به من اسیب بزنه! 

این چیزا چرت و پرته

خودت میبینی که چقدر تاثیر داره همین تلقین! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من خیالبافیم کنم باز نمیترسم فقط سعی کن اهمیت ندی همین هرچی شجاع تر باشی این چیزا برات بی اهمیت تر ...

باور کن از الان استرس گرفتم که یه ساعت دیگه تنها میشم

باور کن از الان استرس گرفتم که یه ساعت دیگه تنها میشم

حالا من عاشق تنهاییم

شاید به خاطر اینه که انرژی روحیم بالاست

یه دوره رو خودت کار کنی اوکی میشی مطمئن باش

مثلا وقتی این حس اومد سراغت با نهایت بی رحمی بگو که چی مثلا؟ هیچکس نمیتونه به من اسیب بزنه!  ...

بعضی موقه ها میگم واقعنم تاثیر داره 

بعضی موقه ها میگم واقعنم تاثیر داره 

👌🏻😍