2777
2789

با زبون به مامانم گفتم گشنمه بزار سیب زمینی درست کنم

گفت نه ک نه الان دیر وقته چراغ اذیتم میکنه 

انقد ناراضی بود و غرغر کرد هی گفتم بسه بسه تموم نکرد امشبم خیلی باهام بحث کرده بود..

اخر انقد گفت تا سیب زمینی ها سوخت منم خون اومد جلو چشام کفگیر تو دستم بود پرتش کردم خورد به لیوان هم لیوان شکست هم کفگیر خورد شد

سیب زمینی هام همشو انداختم زباله کلی داد بیداد کردم و جیغ زدم و گریه از حرص لیوان آبی ک رو اپن بود هم خالی کردم رو سر مامانم

حالم بده کلی هم آرام بخش خوردم از سر شب الان از استرس و ترس و ناراحتی نمیتونم بخوابم حمله عصبی بهم دست داده😭😭😭کاشکی بمیرم ایشالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا طبیعی نیس این همه اعصاب خراب

شاید روانپزشک بتونه یکــــــــــــــــم یکم کمکت کنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

هردوتون لجبازید مگه مامانت تو حال میخوابه که نور اشپزخونه ادیتش میکنه شما هم که دیگه کار خودتو کردی تا اخر با خونسردی صبر میکردی دیگه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اینایی که میگی واقعیه؟ 

چند سالته؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔