2777
2789
عنوان

راه های خودکشی بگین زنده بمونم

451 بازدید | 19 پست

دوس دارم مدتی وجود نداشته باشم.کما

یا بیهوشی هرچییی باشه مهم نیس مردمم مردم فرقی نداره

ولی ی راه بگین ک مدتی نباشم اگرم دائم باشه بهتر

ازتون خواهش میکنم دلیل نپرسید یا مشاوره ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص بیزاکودیل بخور تضمینی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

آدم باش همین دو روز پیش خانمه می‌گفت همسایه مون واسه اینکه تظاهر کنه به خودکشی تا دیده شوهرش اومده پشت در صندلی رو از زیر پاش کشیده ‌همون موقع مرده هول کرده کلید توقفل شکسته خانمه هم تابیان در رو باز کنند خفه شده مرده

شعور ندارید مردمم بدبخت میکنید

پاشو برو اعتکاف 

با خدا خلوت کن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

ی موقع نمیمیری ولی خدای نکرده معلولی چیزی میشی اوضات بدتر میشه 

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

این حال روز رو فکر کنم همه تو یه موقعیت از زندگیشون دارن خود من حتی تقریبا دوسال پیش تو همین حالت بودم همش به فکر خودکشی میخواستم چند مدت برم کما که شاید راحت شم ولی گذشت نمیدونم حتی یادمم نیست چطور گذشت فکر کنم درگیر کنکورم شدم کلا حالم عوض شد الان کوچیک ترین چیز ناراحتم نمیکنه  حتی باید بگم آخرین باری که گریه کردم ناراحت بودم حتی یادم نیست سعی کن خودتو درگیر یه هدف یا کاری کنی هیچی ارزشمند تر از خودت وجود ندارا