خانما میگفت به قصد خودکشی قرص خوردم الان با عوارضش درگیرم
همون دیگه من شنیدم اونایی ک خودکشی کردن تو لحظه های آخر همشون پشیمون میشن ولی افسوس ک نمیتونن برگردن تازه چهلم پسر همسایه مامانم اینا گذشت از هیچی کم نداشت پولدار بودن خودشم ماشین و کار خوبی داشت هم بازی بچگیام بود یادش بخیر خدا از سر تقصیراتش بگذره و رحمتش کنه
خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
زمان اعتکاف تونستی برو مسجد حتی تو خونه معتکف شو ، خودت باش و خدا ، حرف بزن ، درداتو بگو و بدون ک میشنوه ، اگه دلی باشه حسش حتی قشنگ تر از ی خواب و بیهوشیه ، انقد دلم شکسته و غصه خوردم و خودمو پیر کردم ،الان یادم میفته حرصم میگیره خودمو اذیت کردم ، الان یاد گرفتم بگم این نیز بگذرد
نمیدونم والا چی بگم!تو اتاقش با چادر مامانش خودشو دار زده بود خیلی ناراحت شدم براش مامانم میگفت تو ختمش خانوما میگفتن فردا و پس فرداشم دوتا پسر هم سن و سال پسر همسایمونم خودشونو کشتن والا نمیدونم چی تو سرشون میگذره از خدا میخوام فقط یک دم مارو ب حال خودمون رها نکنه والا من انقد سختی کشیدمو انگیزه برا اینکار داشتم ک نگووو البته چون مسببش خودم بودم هیچ موقع ناشکری خدارو نکردم و خدارو شکر میکنم ک بهم صبر خوبی داده خدایا شکرت الحمدللّهِ کما هو اهله🙏
خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤