2777
2789
عنوان

راه های خودکشی بگین زنده بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 19 پست
خانما می‌گفت به قصد خودکشی قرص خوردم الان با عوارضش درگیرم 

همون دیگه من شنیدم اونایی ک خودکشی کردن تو لحظه های آخر همشون پشیمون میشن ولی افسوس ک نمیتونن برگردن تازه چهلم پسر همسایه مامانم اینا گذشت از هیچی کم نداشت پولدار بودن خودشم ماشین و کار خوبی داشت هم بازی بچگیام بود یادش بخیر خدا از سر تقصیراتش بگذره و رحمتش کنه 

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

زمان اعتکاف تونستی برو مسجد حتی تو خونه معتکف شو ، خودت باش و خدا ، حرف بزن ، درداتو بگو و بدون ک میشنوه ، اگه دلی باشه حسش حتی قشنگ تر از ی خواب و بیهوشیه ، انقد دلم شکسته و غصه خوردم و خودمو پیر کردم ،الان یادم میفته حرصم میگیره خودمو اذیت کردم ، الان یاد گرفتم بگم این نیز بگذرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه چش بود .ما دردمون بی پولیه

نمیدونم والا چی بگم!تو اتاقش با چادر مامانش خودشو دار زده بود خیلی ناراحت شدم براش مامانم میگفت تو ختمش خانوما میگفتن فردا و پس فرداشم دوتا پسر هم سن و سال پسر همسایمونم خودشونو کشتن والا نمیدونم چی تو سرشون میگذره از خدا میخوام فقط یک دم مارو ب حال خودمون رها نکنه والا من انقد سختی کشیدمو انگیزه برا اینکار داشتم ک نگووو البته چون مسببش خودم بودم هیچ موقع ناشکری خدارو نکردم و خدارو شکر میکنم ک بهم صبر خوبی داده خدایا شکرت الحمدللّهِ کما هو اهله🙏

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤