2789
عنوان

چرا ؟ 😥

131 بازدید | 10 پست

امروز میرقصیدم یهو یاد عشق ثابقم افتادم که پارسال همین موقع ی هفته غیب شد و عقد کرد یهو یادش افتادم غرق شادی بودم مایوس شدم نشستم کنار دو ساعتم گریم بند نیومد 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خاک تو سرش تو رو بازی داده

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسی که این حالت رو درک نمیکنه خیلی خوشبخته

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

یعنی من چند دفعه  سابقو نوشتم که ببینم درست نوشتی یانه!!! یا من دارم اشتباه میکنم😀

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
طبیعیه  زمان بده

بعد اون ی پسر خوب اومد تو زندگیم قرار عقد کنیم من دست نگهداشتم بخاطر این حالم 

چرا نمیره بیرون از دلم از نگاهم رفته کاشکی از دلمم بره

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اول رو آهنگهایی که گوش میدی دقت داشته باش چون بعضی‌ها آدم رو یاد مشکلات، غصه‌ها و حتی شکست‌های عشقی میندازن! دوم اینکه همیشه یادت باشه غمی که یهو وسط شادی، بی‌دلیل و بی‌منطق میشینه رو دلت کار شیطانه بهش اهمیت نده 

بعد اون ی پسر خوب اومد تو زندگیم قرار عقد کنیم من دست نگهداشتم بخاطر این حالم  چرا نمیره بیرون ...

لیاقت تو رو نداشته کسی رو بخواه که تو رو به همه دخترها ترجیح داده و میخواد زندگیشو باهات شریک بشه

لیاقت تو رو نداشته کسی رو بخواه که تو رو به همه دخترها ترجیح داده و میخواد زندگیشو باهات شریک بشه

خب چرا با وجود ی عشق تو زندگیم از یادم نمیره میرم بیرون حالم خوبه یهوو خود به خود یادم میفته دور چشام اشک حلقه میزنه

خب چرا با وجود ی عشق تو زندگیم از یادم نمیره میرم بیرون حالم خوبه یهوو خود به خود یادم میفته دور چشا ...

گفتم که کار شیطانه، بهش اهمیت نده، انقدر غرور داشته‌باش که کسی رو که تو رو بازی داد و رها کرد و رفت پی دیگری فراموش کنی برای خودت ارزش قائل باش

گفتم که کار شیطانه، بهش اهمیت نده، انقدر غرور داشته‌باش که کسی رو که تو رو بازی داد و رها کرد و رفت ...

باش آجی بخدا هر وقتم یادم میاد براش آرزوی خوشبختی میکنم حتی مشکل ناباروری داشت واریکسول ۴ بار عمل کرده بود هعی میگم انشالله مشکلش حل شده باشه صاحب بچه بشه پدر بشه خیلی زحمت کش بود