امروز میرقصیدم یهو یاد عشق ثابقم افتادم که پارسال همین موقع ی هفته غیب شد و عقد کرد یهو یادش افتادم غرق شادی بودم مایوس شدم نشستم کنار دو ساعتم گریم بند نیومد
هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
یعنی من چند دفعه سابقو نوشتم که ببینم درست نوشتی یانه!!! یا من دارم اشتباه میکنم😀
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
اول رو آهنگهایی که گوش میدی دقت داشته باش چون بعضیها آدم رو یاد مشکلات، غصهها و حتی شکستهای عشقی میندازن! دوم اینکه همیشه یادت باشه غمی که یهو وسط شادی، بیدلیل و بیمنطق میشینه رو دلت کار شیطانه بهش اهمیت نده
گفتم که کار شیطانه، بهش اهمیت نده، انقدر غرور داشتهباش که کسی رو که تو رو بازی داد و رها کرد و رفت ...
باش آجی بخدا هر وقتم یادم میاد براش آرزوی خوشبختی میکنم حتی مشکل ناباروری داشت واریکسول ۴ بار عمل کرده بود هعی میگم انشالله مشکلش حل شده باشه صاحب بچه بشه پدر بشه خیلی زحمت کش بود
هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖