2777
2789
عنوان

جای من بودی کدوم رو انتخاب میکردی؟

804 بازدید | 77 پست

طلاق از مردی که با وجود اینکه هر چی داره و نداره رو مدیون تو بوده و بهت خیانت کرده.

یا 

فراموش کردن خیانتش و به خاطر بچه ها باهاش ادامه دادن.

بااینکه خیلی ابراز پشیمانی کرد و منم فکر کردم بخشیدمش و هر چی زمان میگذره برام دردناک تر میشه ..اوایل که میگفت یه هوس یااشتباه اسمشو بزار  ..منم قبول میکردم ...

اما الان میگم اون دلش لغزیده و عاشقش شده و همین باعث میشه بهش سرد بشم ..

از همه مهمتره یارو همسایمونه و برام داغ این درد رو تازه میکنه...

وقتی یاد پیام شوهرم بهش می‌افتم جیگرم میسوزه ..جای من بودین چه میکردین؟

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ی اشتباه رو گذاشته کنار صفر تا صد کنارتون هست و خیانتی دیگه درکار نیست میتونی دوباره بهش اعتماد کنی زندگیت رو ادامه بدی کسی که گذشته شوهرت رو برات مرور میکنه ازش دوری کن چون هرچقدر هم تلاش کنی بهش اعتماد کنی بازم اون مرور کنه فقط خودت عذاب میکشی خودم یک آقام ولی خیانت برا مرد راحته اون ی زن که آسیب میبینه از لحاظ روحی این چیزا 

سخت شد💔

نمیتونم نظری بدم چون مادر نیستم و توی این شرایط نیستم

فقط میتونم دعا کنم خدا به دلت آرامش بده و بهترین تصمیم رو خودش به دلت بندازه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

گلم رابطه تا چه حد بوده؟؟ وقتی برای اون زندگی این همه زحمت کشیدی که میگی میشه بدونم چیا دارید و به ...

داراییش زیاده تازه می‌خواستیم لذت ببریم از این زندگی که خرابش کرد بچه هام شیر خوره هستن 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره