2777
2789
عنوان

جای من بودی کدوم رو انتخاب میکردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقت بستگی داره در چه حد باشه خیانت چون بچه ام داری واقعا سخته بچه بدون پدر بزرگ کردن 

ولی اولین کارم این بود که از اون خونه برم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم بچتون چند سالشه؟

اگر بچه نبود میگفتم طلاق چون اونی که خیانت کرده بازم ممکنه بکنه و پشیمونی فقط مقطعی هست ولی اون بچه هم بستگی داره چه سنی باشه و شما الان تو فضای خونه با همسرتون مشکلی ندارید؟ مثلا دعوا و قهر زیاد و اختلاف نظر و ... ؟اگر بچه شاهد این موضوعات هست طلاق بهتره چون آرامش به زندگی اون هم میاد البته در صورتی که شما بعد طلاق خانواده پشتتون باشه و یا خودتون بتونین مستقل باشین و بچتون کم و کسری احساس نکنه .

ولی اگر الان هیچ مشکلی ندارید و با همسرتون خیلی رابطمون خوبه فقط موضوع خیانت هست پس این بار گذشت کنین بخاطر بچه ها و مشاوره برید . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اگه ی اشتباه رو گذاشته کنار صفر تا صد کنارتون هست و خیانتی دیگه درکار نیست میتونی دوباره بهش اعتماد ...

گذاشته کنار ...جیگر تکرار کردنش رو هم نداره .

اما من بااین درد نمیتونم کنار بیام

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
عزیزم بچتون چند سالشه؟ اگر بچه نبود میگفتم طلاق چون اونی که خیانت کرده بازم ممکنه بکنه و پشیمونی فق ...

دردمون فعلا خیانته ..و جلوی بچه ها بحثی نداریم اما می‌فهمن قهرم و حوصله ی پخت و پز ندارم ...

اما تا بخواد از چیزی شاکی بشه سریعا به خیانتش پیله میکنم تا نتونه حرفی بزنه چون میگم من از همچین گناهی گذشتم تو حق نداری برای مسائل بی اهمیت بهم گیر بدی

حقیقت بستگی داره در چه حد باشه خیانت چون بچه ام داری واقعا سخته بچه بدون پدر بزرگ کردن  ولی او ...

اولش گفت بریم از اینجا به هر جایی که تو بگی ..اما بعدش زد زیرش

اگه ی اشتباه رو گذاشته کنار صفر تا صد کنارتون هست و خیانتی دیگه درکار نیست میتونی دوباره بهش اعتماد ...

آره درست میگید ولی یه جایی رو درست نگفتید 

زن بخاطر روحیه لطیفش و دل بزرگش هست که اذیت میشه بخاطر اون وابستگیه 

این به کنار مرد راحت می‌تونه خیانت کنه ولی به چه قیمتی از دست دادن یه عمر زندگی با عشقش که بعدش تبدیل بشه تلخ ترین زندگی که نشه با من عسل هم خورد 

من همیشه اعتقاد دارم و اینجا هم باز میگم 

زن ها اگر طغیان کنن هیچ سدی نمیتونه مانع اشون بشه

زن حرمت داره بخاطر همین خیانت همیشه از طرف مرد ها زیاد بوده وگرنه زن هم می‌تونه به راحتی خیانت کنه اتفاقا برای زنا راحت تر هست ولی اینه فرق بین مرد و زن 

زنا زندگی کردن با یه نفر و ترجیح میدن چون می‌دونن الکی ساخته نشده که بخواد الکی هم از بین بره تا.... 

زنا میتونم ترین آدما هستن

گذاشته کنار ...جیگر تکرار کردنش رو هم نداره . اما من بااین درد نمیتونم کنار بیام

آگه گذاشته‌ کنار زندگی رو ادامه بده سعی کن فراموش کنی نمیگم آسونه ولی خودت باش وقف بده چون زندگی مث این نیست که هرروز بخوای عوضش کنی آدم اشتباه میکنه بلاخره ما آدم کاملی ندارم که بگیم اشتباهی نداره 

درسته ولی پای چند تا بچه وسطه رابطه دوس پسر دوس دختری که نیس راحت بگی برو گمشو

منم سه تابچه دارم ولی نمیتونم تواون شرایط زندگی کنم ببین الان توفقر هستم وراحتتره برام این شرایط تااینکه وضعش خوب باشه وخیانت کنه به نظرم یه زن باید انقد قوی باشه که نخواد به هیچ مردی تکیه کنه این بچه ها بچه اونم هستن چرا وقتی خیانت میکرد بهشون فکرنکرد؟

همینجوری الکی نبخش شرط بذار اینکه از اونجا برید باید اعتمادو جلب کنه با تضمین بده مثلا مالی اموالی چ ...

اموال به نامم زده 

برام طلا خریده که عشقش رو ثابت کنه اما دیگه بهش اعتمادی ندارم روزی حدود صدبار آه میکشم قلبم درد گرفته 

اعتماد به نفسم رو از دست دادم

آره درست میگید ولی یه جایی رو درست نگفتید  زن بخاطر روحیه لطیفش و دل بزرگش هست که اذیت میشه بخ ...

حرف شما درسته کسی که قدر زندگیش رو ندونه یا اینکه خانم خودش رو ترجیح بده ب دیگران قطعاً ب این نتیجه و مفهومی نرسیده که از زندگی مشترک چی میخواد اصلأ زندگی مشترک چیه ما همیشه میخوایم همه چیز رو با داد بیداد کردن درست کنیم ن این اشتباه آگه آدم منطقی و عاقلانه ب این موضوع فکرکنه میتونیم هرچیزی رو با دستای خودمون درست کنیم و خیانتی در کار نباشه