2777
2789
عنوان

حس 66666هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 223 پست
قلبتو بده بخیه بزنم  من از ص یک به ترتیب هر کی کامل اون 4 تا سوالمو جواب داده بود ریپ کردم حتم ...

آها میتونی بگی محمد دوسم داره یا ن؟ 

فک کنم آب مثبت ام 

هوش بالا و اعتماد ب نفس پایین 

بیکار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قلبتو بده بخیه بزنم  من از ص یک به ترتیب هر کی کامل اون 4 تا سوالمو جواب داده بود ریپ کردم حتم ...

عزیزم من متاسفانه یکم دپ شدم😂🤦🏻‍♀️

بنظرت اینکه اسم اصلیش اراد نیست تاثیر گذار نیست تو جواب شاقول؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

راجب من چیزی میدونی 

امسال برای من چه سالی خواهد بود 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
گروه خونیم O+ دیپلمم  خانه دارم  باهوشم اره  ولی اعتماد به نفس ندارم نه ایا بچه ...

عزیزم با یکم صبر بله ولی دیدارهای عاشقانه و شادی های عشقولانه زیادی از طرف کسی که داری هست

گروه خونی آب منفی

تحصیلاتم زیر دیپلم

بله من خودم را آدمی با اعتمادبه نفس بالا میدونم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند