2777
2789
عنوان

حس 66666هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 223 پست

در نهایت با آراد وارد رابطه احساسی میشم؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیززززم خیلی دلم پروانه ای شد خدا کمکت کنه هرجا هستی بوس به کلت

راستی شغلتون چی بود ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ای وای میگه بله !آخه نوید کیه ؟من ته دلم نه بود ولی شاقول خیلی سریع جهت افقی حرکت کرد ینی بله !

عزیزم واقعا؟خاسگارمه که خیلی به دلم نیس

الان نمیدونم خوشحال باشم ایا هنوز کاغذ منو نبرده یعنی همه شرایطم رو قبول میکنه؟

در نهایت با آراد وارد رابطه احساسی میشم؟

میگه نه 

یحتمل سهمت یه نفر دیگه س این نیس

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
میگه نه  یحتمل سهمت یه نفر دیگه س این نیس

اینکه اسم اصلیش اراد نیستم ممکنه تاثیر گذار باشه تو  جواب شاقول؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
عزیزم واقعا؟خاسگارمه که خیلی به دلم نیس الان نمیدونم خوشحال باشم ایا هنوز کاغذ منو نبرده یعنی همه ش ...

خنثی باش 

تا بتونی منطقی تصمیم بگیری 💚

خنثی باش  تا بتونی منطقی تصمیم بگیری 💚

بعد یکونیم ماه خود به خود سرد شدم وخنثی .نمیدونم اگه شرایطم رو قبول کنه قبول میکنم باقیش رو میسپرم به خدا

خدا شمارو هم عاقبت بخیرو سعادتمند کنه

بعد یکونیم ماه خود به خود سرد شدم وخنثی .نمیدونم اگه شرایطم رو قبول کنه قبول میکنم باقیش رو میسپرم ب ...

ممنونم‌ عزیزم 💚انشالا که ازدواج موفقی خواهی داشت با هر کسی که در تقدیرته 

چرا جواب منو ندادی؟قلبم شکست😭💔

قلبتو بده بخیه بزنم 

من از ص یک به ترتیب هر کی کامل اون 4 تا سوالمو جواب داده بود ریپ کردم حتما کامل جواب ندادی و یا سوالات بیشتر از یکی بوده و توضیحات خواستی من گفتم فقط به صورت بله یا خیر سوال مطرح کنید ‌‌‌‌‌فقط یه دونه 

هر کی رعایت نکرده بود رو ریپ نکردم