2777
2789
عنوان

حس 66666هستم

1903 بازدید | 223 پست

اینکه حس 6هستم واقعیه اما خب تو زندگی خودم به کررات درست پیشبینی کردم و حالا واسه ی شما 

اولا چون نمیشناسمتون و نمیتونم ارتباط بگیرم پس باید به روش شاقول ابن سینا پاسخ سوالتون رو بدم پس فقط و فقط یک سوال بپرسید و فقط و فقط پاسخ تایید یا رد دریافت میکنید 

یه سوال بشه دو سوال اصلا شاقول نمیندازم 

سوال توضیحاتی رو هم پاسخ نمیدم فقط بله یا خیر چون اصول شاقول همینه 

اما درخواست من 

شرط داره و اون این که 

چون من میخواستم مقالاتی که خوندمو تحلیل کنم تاپیک قبلی پرسیدم از بچه ها اما استقبال نشد بنابراین ازتون می‌خوام گروه خونی تحصیلات و  شغل خودتونو بنویسید به علاوه بگید خودتونو باهوش یا با اعتماد به نفس میدونید یا خیر 

اینو بنویسید اول و بعد سوال خودتونو مطرح کنید تا شاقول بندازم 

اونایی که کامل بنویسن جواب میدم در غیر اینصورت پاسخی نمیدم 

یه معامله دو سر سوده دیگه🤭 من برای شما تفال میزنم و شما هم به جمع بندی مقاله های که خوندم کمک میکنید 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
لطفا بهم بگو من و محمد کی آشتی میکنیم؟ و من مصاحبه قبول میشم یا نه؟ فقط و فقط همین دوتا سوالم بود ...

ببخشید یکش رو جواب بدید

مصاحبه قبول میشم؟

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کارشناس مامایی O+

و در مورد هوش و اعتماد به نفس چه طور ‍؟

قسمت دوم سوالتونو بپرسید تا شاغول بندازم

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
من گروه خونیم A+ خیلی خجالتی و بی اعتماد ب نفسم باعلی اشتی میکنم یا نه؟

هوشمم قبل اینکه مدارس انلاین بشه همیشه جزو شاگردای برتر تو شهر بودم هم توریاضی فارسی و مابقی درسا

فقط از هنر خوشم نمیومد

بهد اینکه انلاین شد دیه همش خستم حس میکنم واقعا خنگ شدم

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز