2821
2789
عنوان

حس 66666هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 223 پست

بچه ها سوالو کامل جواب بدید لطفا 

گروه خونی شغل تحصیلات  وضعیت هوشو اعتماد به نفس 

قسمت دوم سوالتون که به صورت تایید یا رد از من پرسیده بشه ینی توضیحاتی نباشه

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایا شخص مورد نظرم دوسم داره

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
شما خودتون حس ششم نبودین؟

نه باباااا😂😂

من تو اکثر تاپیکای حس شیشم میرم ازشون سوال میکنم ولی خودم نیستم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

اسی من توی همون تاپیک قبلیت جوابتو دادم 

اینجام سوالمو پرسیدم

ببخشید یکش رو جواب بدید مصاحبه قبول میشم؟

پاسخ بله بود 

پیشنهادم اینه آرامش کسب اطلاعات و اعتماد به نفس کلید موفقیت 

اما پاسخ شاقول بله ی واضحی بود !! 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
میگم اسمتون آشنا بود پس تو همون تاپیکا دیدمتون🤭

اره تو اکثرشون میرم سوال میپرسم🤣🤣

پاسخ بله بود  پیشنهادم اینه آرامش کسب اطلاعات و اعتماد به نفس کلید موفقیت  اما پاسخ شاقو ...

دقیقا توی مصاحبه هم به دنبال همینن که چقد آرامش و اعتماد به نفس داری😍

ممنونم عزیزم

شاقول معمولا درست در میاد؟ ببخشید اینو میپرسم چون تا حالا نشنیده بودم چیه میپرسم… بهرحال انگیزه‌م بیشتر شد😍😍😍❤️❤️❤️❤️

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

گروه خونیم O+ دیپلمم  خانه دارم  باهوشم اره  ولی اعتماد به نفس ندارم نه ایا بچه ...

عالی و جامع توضیح دادید چند لحظه الان شاقول میندازم

باقی دوستان تو‌تاپیک باشید تعدادتون خوب و کمه خیالتون راحت هر کی کامل جواب داده باشه قطعا ریپ میکنم و جواب شاقولو میگم

اره تو اکثرشون میرم سوال میپرسم🤣🤣

منم وقتایی که با نامزدم به مشکل میخورم معمولا هرچند ماه فیکس تو نی نی سایتم و تاپیکای حس۶🤭🤦🏻‍♀️ بعضیاشون واقعاااااا درست میگن

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته