2777
2789
عنوان

حس 66666هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 223 پست

تا اینجا فقط متوجه شدم گروه خونی A خیلی به مباحث متافیزیکی علاقمنده !و به طرز عجیبی سماجت داره و قاطع و محکمه

گروه خونی o رو از طرز چت کردن آدمای با احساس و خوشبین و اجتماعی  به نظرم رسیدن 

گروه خونی b اکثرا از خودشون مطمین بودن  و خودشونو توانمند و لایق میدونستن و البته مجموعا مثبت بودن از اینا که مقبول جامعه هستن 

گروه خونی ab دو مورد به چشمم خورد محافظه کار بودن توضیح اضافه نمیدادن و سریع و شفاف به تاپیک پاسخ دادن 

حالا باز وقت کردم کامنتا رو نگاه میکنم ببینم مطابقت داره با اون چیزایی که از خصوصیات گروه خونی ها تو مقالات خوندم یا نه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

دوستان ساعت داره 3 میشه 

میگرنم عود کرده 

اجازه بدید فرصت کنم تک تک کامنتا رو از صفحه 12 به بعد پاسخ میدم 

شما کامنتتونو بذارید 

من برمی‌گردم حتما

فعلا بچه ها  👋

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا اینجا فقط متوجه شدم گروه خونی A خیلی به مباحث متافیزیکی علاقمنده !و به طرز عجیبی سماجت داره و قاط ...

میشه منم جواب بدید دو بار جواب دادم دیپلم بیکار باهوش اعتماد به نفس کم گروه خونی o امسال ازدواج میکنم 

دیپلم خانه دار ب مثبت 

باهوش و با اعتمادبه ب نفس

این ماه امضا م میشه یا نه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

دوستان ساعت داره 3 میشه  میگرنم عود کرده  اجازه بدید فرصت کنم تک تک کامنتا رو از صفحه 12 ...

اگ وقت کردی جواب منم بده عزیزم

گروه خونی O+

دانشجوم

خودمو آدم باهوشی میدونم ولی اعتماد بنفسم کمه

سوالم اینه ک توی آینده ی دور مهاجرت میکنم؟کاراش اوکی میشه؟

فوق دیپلم

Oمثبت

خونه دار

از نظر هوشی بد نیستم

اعتماد به نفس افتضاح پایین

بچم دختره یا پسر؟ 

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

متولد چه ماهی ام

چند سالمه

کیی بچه دار میشم؟ اولین بچم دختره یا پسر؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

گروه خوبی B مثبت، تحصیلات ارشد عمران، باهوش و اعتماد به نفس خیر ولی زیاد تلاش میکنم از نظر خودم میگم نه.

سوالم اینه آینده شغلیم با توجه به مدرکم خوب میشه یا نه؟

اسمم محدثه هست