2777
2789
عنوان

حس 66666هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 223 پست
ببینم از هوش و اعتماد به نفست چی گفتی ؟

هوش گفتم خوبه اعتماد به نفس کم بودم جدیدا انقدر آدمای اطرافم مثبتن و از جنبه های مختلفم تعریف میکنن اعتماد به نفسم به حد متوسط رو به بالایی رسیده

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینم از هوش و اعتماد به نفست چی گفتی ؟

شما چیز دیگه ای حس میکنین راجع بهم؟ 

یه سوال دیگه دارم نمیخوام رحمت بکشین شاقول بندازین چون گفتین فقط یه سوال، میپرسم اگه فقط حسی دریافت کردین بهم 

جواب بدین اگر نه مهم نیست.

با محمد کی آشتی میکنم؟ چند روزه یا ممکنه به هفته و ماه برسه؟ زمانش زوده یا دیر

مممنون  نمیشه دومیم بگی  خیلی لطف میکنی در حقم

جواب سوال دومی 

شاقول اولش چرخش داشت و بعد جواب رو به صورت بله داد ینی  اما و اگر داره شرایط داره و زمان میطلبه نهایتش گف بله

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
عزیزم بعد اینکه کارت تموم شد بی زحمت جواب اون سوالمو میدی که گفتم اینکه اسم اصلیش نیست تاثیر داره یا ...

سماجت از مشخصات شماست 

یحتمل سودایی مزاج نیستی ؟

چقدر هم با رشته ت تناسب داره 

بهت گفتن تا به حال که نکته بین و ریز بینی و وسواس داری یا نه ؟

ببین فقط اینکه اسمش آراد نیس حالا هر چی که هست 

رابطه هس اما نه با کسی به این اسم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
و در مورد هوش و اعتماد به نفس چه طور ‍؟ قسمت دوم سوالتونو بپرسید تا شاغول بندازم

کارشناسی ارشد Aمثبت ..فعلا خانه دار..

بهم بگو اون چیزی که توی ذهنم هست تا دوماه دیکه اتفاق میفته

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
شما چیز دیگه ای حس میکنین راجع بهم؟  یه سوال دیگه دارم نمیخوام رحمت بکشین شاقول بندازین چون گف ...

حسمو بگم ؟ حسم میگه تو با این محمده واقعا خیلی رفیق هستین قطعا صمیمی تر هم میشید قهر کوتاهیه

سماجت از مشخصات شماست  یحتمل سودایی مزاج نیستی ؟ چقدر هم با رشته ت تناسب داره  بهت گفتن ...

اینجوری ام که یچیز برام مهم باشه روش سمج میشم متاسفانه اصلا خودمم از این اخلاقم خوشم نمیاد 

بله ریز بینم زیاد و کاری که بهم میدنو حواسمو حسابی جمع میکنم که به درست ترین حالت ممکن انجام بدم.

فکر میکنم این رشتمم تاثیر گذار بوده رو اخلاقم چون هم حساسه باید قشنگ زوم کنیم رو کارمون شاید یکم وسواسی شدم 

اخه اسمش اراد نیست 

اگه سوالمو اینجوری میپرسیدم که  با شخص مورد نظرم وارد رابطه احساسی میشم یا ن ممکن بود جوابش چیز دیگه ای  باشه؟

شرمندم اینقد سوال میپرسم هروقت حوصله داشتی جواب بده❤

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
حسمو بگم ؟ حسم میگه تو با این محمده واقعا خیلی رفیق هستین قطعا صمیمی تر هم میشید قهر کوتاهیه

بله عزیزم درسته ۵ ساله با همیم و بشدت عاشق و دلبسته🤭 فقط خیلی چالش داریم و قهر میکنیم🥴🤦🏻‍♀️

گروه خونی +B دیپلم آره باهوشم و تیز و کنجکاو 

اعتماد بنفس متوسط رو به بالا

رابطمون تموم شدبا احترام

بنظرتون برمیگرده و ازدواج میکنیم؟!

اگه امکان داره درمورد قبولی دانشگاه هم بگید بهم امسال میشه چیزی که می‌خوام یا نه

ممنونم🙏