2777
2789
عنوان

حس 66666هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 223 پست
مرسی مرسی مرسی یه سوال دیگه میتونیم‌مهاجرت کنیم؟

ین میبینم که انگار یه حرکتی واسش میکنید و یه هزینه ای هم صرفش میشه یا یه خرید از اینجا انجام میدید و موندگارت میشد ببب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من بگو لطفا O+ ارشد حق تدریس در راه خدا هوش و اعتماد بنفس متوسط

عزیزممم 

تو واقعا خوش قلبی 

یه لحظه صبر کن الان جوابو میگم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ببین بله شاغل میشی اما وعدشو نمیدونم مشکلاتتان به خاطر اینه که کسی یا چیزی رو از دست دادی محرومیت

از بین میرن میبرمشون?کلا حستون درباره من چیه؟میتونید بگید؟

همیشه آخرش قشنگه ،اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست!

تروخدا بگو  آ منفی  دیپلم پشت کنکور باهوش با اعتماد بنفس  امسال قبول میشم ...

دقیقا نوبت شما بود جواب بدم به ترتیب دارم صفحه رو جلو میرم 

متاسفانه میگرنم عود کرده داره سرم منفجر میشه 

بچه ها تا آخر همین صفحه رو جواب میدم بقیش واسه بعداً 

چون دیگه سرم نمیکشه درد گرفت

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
عزیزم من وعده رو کارتان نمی‌دم ولی به مراد دلت میرسیو‌مثبته

عزیزم من با شخص مورد نظرم وارد رابطه احساسی میشم؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
تروخدا بگو  آ منفی  دیپلم پشت کنکور باهوش با اعتماد بنفس  امسال قبول میشم ...

خب من برای هر نفر فقط یک سوالو جواب میدم 

دختر حساسی هستی درسته ؟

پاسخ سوال اولت بله هستش 

بله

خداکنه درست باشه شاقول گفته نه🤦🏻‍♀️😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود