2777
2789
عنوان

حس 66666هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 223 پست
بلغمی مزاج نمیدونم یعنی چی؟

چرا بچه های سایت مطالعشون کمه ☹️

چجوری بگم خب 

خیلی خلاصه ش میشه سرمایی هستی و از نظر هیکل هم میشه گفت تو پر و استعداد چاقی در ناحیه شکم و پایین تنه و...سرچ کن 

کلا 4 تا مزاج تو خون ما هستش اصولاً متعادل نداریم یکیش غلبه می‌کنه هر گروه یه خصوصیات اخلاقی و ظاهری دارن و کلی اطلاعات دیگه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

راستی شغلتون چی بود ؟

میشه جواب منم بدین😢

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
چرا بچه های سایت مطالعشون کمه ☹️ چجوری بگم خب  خیلی خلاصه ش میشه سرمایی هستی و از نظر هیکل هم ...

تروخدا بگو 

آ منفی 

دیپلم

پشت کنکور

باهوش

با اعتماد بنفس 

امسال قبول میشم میرم دانشگاه؟ 

غشقم برمیگرده سر به راه میشه؟ 

عزیزم درباره منم میگی؟مشکلات روحیم حل میشه؟ترسو بودنم از بین میره؟شاغل میشم؟ببخش زیاد شد

ببین بله شاغل میشی اما وعدشو نمیدونم مشکلاتتان به خاطر اینه که کسی یا چیزی رو از دست دادی محرومیت

بلغمی مزاج نمیدونم یعنی چی؟

جواب شاقول نه هستش 

ولی تو اعتنا نکن 

توانمندی داری قطعا قطعا

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
جواب شاقول نه هستش  ولی تو اعتنا نکن  توانمندی داری قطعا قطعا

جواب شاقول درسته من یک آدم خجالتی بدبختم کجا قبولم میکنن بهرحال ممنون از دلداریت

دعا کنید کسانیکه دلمو شکستن خدا جوابشونو بده