2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35117 بازدید | 342 پست
من ک همین الان زااااارت پریود شدم نمیدونم چجوری این مصیبت وارد شده رو بهش بگم،😂😂

واااییییی 😂😂😂😂بنده خدا بهش بگو سورپرایززززززز تا یه هفته دیگه بای باییییی😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
عزیزدلم ادم اماده نباشه یهو بشه دردش خیلی زیادتر میشه خوشبخت بشی عزیزدلم عاشق بمونید همیشه   & ...

یعنی شوهرم ترسید آنقدر خون اومد ازم که...

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای جووووووونممم     عشقتون پایدار عزیزم نامزد منم همینه دیشب گریمم گرفت اولش بغلم کرد یکم ...

اره🤭🤣همچنین گلم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
اسییی در خواستت دادم منم  عقدم و دخترم  هنو تعریف کن ببینمممم😂😂🦦مردم از کنجکاوی

جان دلمم عزیزدل خدا نکنه اومدم 😂😂به خدا دوستان انقدر پیام دادن همش درگیر پیام جواب دادنم عزیزدلم

اومد خونه درگیر بودم یکم باهاش 😂😂😂😂غذا گذاشتم اومدم تو سایت 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
یعنی شوهرم ترسید آنقدر خون اومد ازم که...

بنده خدا واکنشش چی بود چیکار کردین اون لحظه?خودت خیلی درد داشتی 

عزیزم چقدر بد میشه واقعا....مخصوصا اگه هدف اون نباشه و فقط بخوای معاشقه کنی حالم ادم گرفته میشه....

بنده خدا واکنشش چی بود چیکار کردین اون لحظه?خودت خیلی درد داشتی  عزیزم چقدر بد میشه واقعا....م ...

خیلی  ا شوهرم ببخشید رک میگم منو شست و لباسم رو شست و یه لحظه خون دید رنگش پرید درست وقتی منو آماده کرد یهو مامانم اینو درو باز کردن اومدن تو خونه خداروشکر میکنم نفهمیدن منو میکشتن زدیم بیرون و برام نوشابه خرید گندم افتاده بود رفت نوار خرید رفتم توالت عمومی و...آبمیوه اینا خرید داشتم میمردم الان فکر می‌کنه خیلی به اون لحظه ناراحتیمون میشه خیلی بد بود،اما آنقدر نازمو کشید الان میگم کاش اونطوری بشی الآنم خیلی خوبه اما خب اونموقع یه چیز دیگه بود خب🤣🤣

دعوا مون شد رفتم خونشون بوسم کرد داشت میرفت سراغ اون کار که من هولش دادم ناراحت شد داد زد سرم زن گرف ...

خب عزیزم تو هم سیاست نداری دیگه. هولش می‌دی؟

حالا می‌دونم تو هم نفهمیدی چه کار کردی. 

به نظرم توضیح بده بهش. بگو فعلا مکان مناسب نداریم، هی مجبوریم عجله کنیم، استرس بارداری می‌گیرم و خودمون اذیت می‌شیم و هر دلیل دیگه‌ای که داریو طوری براش بگو انگار به نفع اونه و به فکر اونی نه خودت.

بعدم با غیر رابطه کامل ارضاش کن.

خیلی  ا شوهرم ببخشید رک میگم منو شست و لباسم رو شست و یه لحظه خون دید رنگش پرید درست وقتی منو آ ...

عزیزدلم وااییییی در این حد خون از دست دادی یا خدا بنده خدا باز استرسشو کنترل کرده تو اون موقعیت خیلی خوبه خیلی لحظه بدیه فکرشم میکنم حالم یه جوری میشه

عزیزدلم وااییییی در این حد خون از دست دادی یا خدا بنده خدا باز استرسشو کنترل کرده تو اون موقعیت خیلی ...

اره خیلی بده خدا برا هیچکس نیاره

عزیزدلم وااییییی در این حد خون از دست دادی یا خدا بنده خدا باز استرسشو کنترل کرده تو اون موقعیت خیلی ...

تا حالا به هیچکس نگفته بودم یعنی نمیتونم بگم کمی که بهت گفتم خالی شدم🤣♥️

تا حالا به هیچکس نگفته بودم یعنی نمیتونم بگم کمی که بهت گفتم خالی شدم🤣♥️

ای جانم عزیزدلم درخواست دوستی میدم بهت هر موقع دلت خواست باهم درد و دل کنیم همچنین من خیلی موقعهاست که دلم میخواد با یکی حرف بزنم شاید برات راحت باشه منو نمی‌بینی و رو در رو حرف نمیزنیم و اینکه همدیگرو نمیشناسیم    

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز