2777
2789
عنوان

مخالفت خونواده واسه ازدواج

108 بازدید | 10 پست

سلام بچ ها اونایی ک تجربه داشتن تو رو خدا بیایین راهنمایی کنن من و نامزدم رابطه امون خیلی خوبه اما باباش مخالفه ک ازدواج کنیم راضی نمیشه بیاد خواستگاری چون  باباش میگه نباید با غریبه ازدواج کنی  الان چیکار کنم من به نظرتون ک راضی شه باباش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نباید کاری کنی نامزدت باید راضیشون کنه با قیدشونو بزنه چون طرز فکرشون عجیبه فقط واسه خودشون قابل ...

دقیقا هر کاری میکنه راضی نمیشن

میگه باید از فامیل دختر بگیری یا از همشهری هات

خب اینجور موارد دختر باید یکاری بکنه که پدره نتیجه بگیره بره خواستگاری دیگه

خب چیکار کنه مثلا؟؟

کلاتو این جور موقعیت چ پسرش چ دخترش نیاز نیست کاری کنن خود طرف باید خونوادشو راضی کنه رو انتخابش بمونه

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

اول اینکه نامزدتون باید با خانوادش صحبا کنه و از خوبی ها، صفات مثبت شما  بگه و یه قرار تعیین کنه شما با خانوادش صحبت کنید. و تلاش کنه رضایتشونو بدست بیاره چون پسرشونه قلق پدرشو میدونه.

اگر هن که خدای نکرده راضی نشدن نامزدتون باید از نظر مالی مستقل باشن که اگه پدرشون حمایتشو قطع کرد بتونه زندگی خوبی براتون بسازه و پدر شمارو هم  راضی کنه که دخترشو خوشبخت میکنه از لحاظ مالی

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستین❤
دقیقا هر کاری میکنه راضی نمیشن میگه باید از فامیل دختر بگیری یا از همشهری هات

خواهشا تو کاری نکن چون پس فردا شاکی میشه میگه تو باعث شدی خانوادم قید منو بزنن. بذار خودش راضیشون کنه یا اگه بنا به قطع رابطه اس خودش باهاشون قطع رابطه کنه. تو کاری نکن که بعدا کاسه کوزه ها رو سرت بشکنه. اتفاقا این یه محک هست واسه اینکه ببینی واقعا دوست داره یا نه

عزیزم به خواستگارت بگو به پدرش بگه یه مدت باهم رفت وامد داشته باشین خانوادگی،و بهشون بگه اون موقع اگه گفتین نگیرش منم نمیگیرم.دیگه شماهم ازاونور ببین چجور عروسی دوست دارن همون مدلی باش

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞