2777
2789
عنوان

بیاین

19 بازدید | 6 پست

ظهر رفتیم یه خونه دیدیم برای خرید هم قیمت خوب بود هم نوساز بود تو این همه خونه این خیلی به دلم نشست 

قرار بود شب بریم با املاکی که معامله کنیم بعد دیدیم املاکی زنگ زد گفت صاحبخونه زنگ زده گفته داداشم گفته نمی‌خواد خونتو بدی غریبه خودم میخرم 

اونقدر حالم گرفته شد که نگو اشکم داشت در میومد 

آخه هر خونه ای میریم بعد میخواییم بریم معامله یا میگن منصرف شدیم یا فروختن یا خونش بدرد نمیخوره 

بچه ها حالم خیلی گرفته است 

به نظرتون فردا خودم برم در خونه اش بهش بگم یه کلام راستشو بگو خونتو میفروشی به ما یا نه 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
نه نرو خودت کوچیک نکن ایشالا جور میشه عجله نکن امیدت ب خدا

آخه احساس میکنم املاکی داره دروغ میگه مگه میشه به چند ساعت داداشش و ببینه بگه خونه رو میخرم ازت 

چون این املاکی یه خونه دیگم جور کرد برامون وقتی میخواستیم معامله کنیم صاحبخونه گفت پشیمون شدم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس حتما کلکی دارع ی پرس وجو بکن 

برم بگم بهش آخه صبح ساعت 9 مامانم رفت خونه رو دید خودمونم رفتیم ساعت 1دیدیم چیزی نگفت که داداشم میخواد 

بخره املاکی اینجوری گفت بعدظعر

برم بگم بهش آخه صبح ساعت 9 مامانم رفت خونه رو دید خودمونم رفتیم ساعت 1دیدیم چیزی نگفت که داداشم میخو ...

دیگ دو حالت داره یا داداشش میخاد یا مشتری پیدا کردن کگرون تر میخره 

یام خود املاکیه بر میداره بعدا گرون تر بنذازه

دیگ دو حالت داره یا داداشش میخاد یا مشتری پیدا کردن کگرون تر میخره  یام خود املاکیه بر میداره ...

شاید