2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار روز 14 ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 108 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دو روزه انجام دادم میشه بگی مشکلت چی‌ بود و چه چیزهایی رعایت می کردی ؟

من تنبلی تخمدان شدید دارم از وقتی عروسی کردم جلوگیری نداشتم همون سال اول فهمیدم مشکل دارم این ماه دکتر سینال اف هاش سی جی هاش ام جی و روزای قبل ای یو آی سینافکت تزریق کردم از روزی ک امپولا رو تزریق کردم درد داشتم و هایپرشدم از درد ب خودم شبا می‌پیچیدم نفخ شددددیددد درد سینه ها و کمر دکترم گفت درد علائم خوبیه نشون دهنده روند طبیعیه ب من گفت چیزای نفاخ نخور چیز سنگین بلند نکن و لباس گشادی بپوش ک ب شکمت فشار نیاد

تا می‌تونی دوغ شور

کباب کوبیده

و سفیده تخم مرغ 

گوجه پخته شده بخور ک کیست نشه 

دو روز اول بخاطر شرایط جسمیم استراحت مطلق بودم ولی بعد روند عادی زندگی رو درپیش گرفتم فقط ی نکاتی ک هست نوشابه 

فست فود

نبات

زعفران 

گلاب

دارچین

نارگیل 

کنجد

چیزایی ک طبع گرم دارن مصرف نکن

و روز 14برو برا آزمایش 

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
منم تنبلی دارم یعنی آی یو آی رو من جواب میده؟

اگر طبیعی اقدام کردین و نشده گزینه ای ک دکتر اگر فولیکول مناسب داشته باشین ای یو آی رو پیشنهاد میکنه

مرسی قربونت برم تروخدا این شبای عزیز بیاید واسه همه مادران منتظر دعاکنیم

من هستم واقعا از ته دلم هم دعا میکنم چون بدتر از درد انتظار هیچی تو دنیا نیست حتی ماها دلگرمی هم نداریم ک بشه بااین غصه کنار بیایم الهی ک ب حق شاه پسر امام رضا و نوگل امام حسین ک بهترین روزا رو داخلشیم هیچ مادری هیچ زنی انتظار مادر شدن رو نکشه همه فوری آغوششون گرم بچه بشه

منم تنبلی دارم یعنی آی یو آی رو من جواب میده؟

ی خانومی بود 4بار ای یو آی کرده بودن دفعه چهارم روشون جواب داده بود امتحان کنید امید ب خدا آن شاالله ک جواب میگیرین

فولیکولام که کوچیکن ذخیرمم نیم هست 

از نظر ویتامین D3بدنتون در چ حاله؟ 

شنیدم اگر ویتامین Dبدن خوب باشه و هفته ای ی قرص ویتامین 5000بخوریم ذخیره تخمدان میره بالا واینکه داروی تحریک تخمک و آمپول زدین؟