2777
2789
عنوان

فردا مهمونی خونه مادرشوهرم دعوتیم

897 بازدید | 18 پست

حوصله ندارم حاملم پر از ورمم چاق شدم زیر چشام گود شده 

حالمم خوب نیست منتظر و بیقرار یه اتفاقیم دارم روزارو به زور میگذرونم 

همش حس میکنم بوی بد میاد دیگه مثه قدیم خوشگل نیستم دخترعموی شوهرمم هست ، من باید با اسنپ زودتر برم شوهرمم مستقیم شیفتشو تحویل بده از بیمارستان بیاد الان فک میکنن قهریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خودت برس و برو

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

عزیزم بارداری و این شرایطط طبیعیه بروحالوهواتم عوض میشه،درضمن چرابایدفکرکنن بهترین وقتی باهم حرف بزنین وخوش وبش کنین وحتمامیدونن که همسرتون سرکارن،یاصبرکنین بعدازکارهمسرتون باهم برین

اره همش غر دارم بخدا

نه بابا اینجور فکری نمی‌کنند الان هورمونات قاطی کردن اونا هم زن هستن متوجه میشن نگران نباش

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
همیشه میرسم  ولی شکمم بزرگ شده دیگه خوش هیکل نیستم  دماغ مثل قبل کوچیک نیست 🥹

عزیزم موقتی خب بارداری شما 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

حالا از چهره و وزن و پف گذشته که کاری نمی‌شه کرد ولی به موهات و لباساتو و ناخن و طلاهات و عطر و آرایش حسابی برس،درباره جدا رفتنتون هم فکر بدی نمیکنن مطمئنا شرایط همسرتون و درک میکنن 

حاملگی که دیکه مشخصه قرار نیست همونحوری مثل قبل از حاملگی باشی.ولی زن حامله هم اونقدری که خودش فکر میکنه بد شکل وزشت شده از نظر دیگران هنوز تغییر خاصی نکرده فقط تپل شده که طبیعیه وقشنگ... درباره شوهرتم وقتی رسیدین به مهمونی پیش هم بشینین حرف بزنین دیگه چه فکری کنن

پارسا پسرمامان😍