2777
2789

۳ماهه عقد کردن قبلش باهم دوست بودن از وقتی عقد کرده نمیذاره داداشم کاری برای مامانم کنه مثلا مامانم بهش گفته بود تونستی فلان دارو رو برام سر راه بگیر یا داری میای خونه برای شام یه نون بگیر ، دختره اومده به مامانم گفته به شوهر من کار نگید این داروخونه این نونوایی خودتون برید بگیرید ،یا یکی دوبار من خونمون بودم   بچم کوچیکه خیلی گریه میکرد بره پیش مامانم نزدیک مامانم هستیم ولی پیاده نمیشه رفت شوهرمم تا ۱۰ شب اون شب ماموریت بود  مامانم به داداشم گفت اگه میتونی سر راهت خواهرتم بیار زنش برگشته گفته به ماربطی نداره اون زندگیش جداست که آخر به مامانم گفتم چرا گفتی خودم اسنپ میگیرم میام، مامانم خیلی دلش شکسته خیلیییییی بهش خوبی کرد ولی فقط میخواد داداشم برای خودش باشه به بقیه خانواده کاری نداشته باشه درصورتی که نیاز مالی دارن اول زندگی همرو مامان بابام ساپورت میکنن 

💙

مامانم دیگه طاقت نیاورد به داداشم گفت خیلی رفتارت زشته زنشم برگشت گفت من نمی‌ذارم اولویتش منم ،مامانم خیلی دلش شکست به من گفت دیگه کاریشون ندارم دیگه باید دوری دوستی باهاشون باشیم 

💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشت باید ادم باشه بزنه دهن این کاری از شما برنمیاد ... چقدر عقده ای هست طرف شما هم ادم حسابش نکنید وقتی اینقدر غریبه میدونه شما رو

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

تو این ۳ماه هرشب میومد خونه مامانم میخوابید وای مامانم نمیذاشت دست به سیاه سفید بزنه تازه خودشو بهمون نشون داد ،بیچاره مامانم میگه مجبورم بخاطر داداشت تحمل کنم تا برن سر خونه زندگیشون ولی اگه تو دیدی من پامو بذارم خونش

💙
ببخشید این از بی عرضه بودن داداشته ، حالا من این حرفا رو برم به مادرشوعرم بگم شوهرم میگه خوش اومدی&n ...

واقعا همینه ، خاک تو سرش،اونم یکی مثل مامان بابای من که این همه حمایت مالیش میکنن

💙

وقتی می‌بینید حساس هست سعی نکنید بیشتر تحریکش کنید ....همینکه با برادرتون زندگی خوبی داشته باشه خدارو شکر کنید...نمیگم کارخوبی میکنه...ولی حساسیت هاشو بیشتر بشناسید و توقعاتتون رو بیارید پایین...بخاطر آرامش برادرتون

نمی‌دونم به خدا چرا آنقدر بعضی زن ها مزخرف شدن . از اون طرفم بلا نسبت بعضی مردا احمق شدن ‌‌. خواهر من به داداشم چند سال پیش توی نامزدی برادرم یک پیام جوک فرستاده بود ، خانم برادرم خونه ی مامانم زده بود زیر گریه که چرا به شوهر من پیامک جوک فرستاده . دیوانه شدن مردم به خدا

تو این ۳ماه هرشب میومد خونه مامانم میخوابید وای مامانم نمیذاشت دست به سیاه سفید بزنه تازه خودشو بهمو ...

دختره غریبه اس☹️

مقصر برادر خودتونه ....👌

البته ببخش ها رک گفتم ناراحت نشی😘😘🌹🌹

وقتی می‌بینید حساس هست سعی نکنید بیشتر تحریکش کنید ....همینکه با برادرتون زندگی خوبی داشته باشه خدار ...

بابام همینو گفت گفت دیگه بهش هیچ کاری نداشته باشید کاری از داداشمم نخواد 

💙
داداشت باید ادم باشه بزنه دهن این کاری از شما برنمیاد ... چقدر عقده ای هست طرف شما هم ادم حسابش نکنی ...

ببین طرف مقابل ر طور باشه هیچ مردی حق ندارم غلط اضافی کنه و یک خانم رو بزنه و واقعا این حرفت مصداق زن ستیزیه و گزنه از نظر منم عروسشون بی نهایت عقده ای و بیشعوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز