2777
2789

شاید از نظرتون مشکلم احمقانه باشه ولی شدیدا حال روحی روانی من و بهم ریخته 

هرچقدر میخونم نمیفهمم از درس خوندن متنفرمبه رشته تحصیلیم علاقه ای ندارم اصلا از درس و کتاب خوشم نمیاد هیچ وقتم خوشم نمیومده  فقط برای فرار کردن از خونه و محدودیت های خانوادم برای کنکور میخونم  تو شهر کوچیک زندگی میکنم فقط میخونم که برم یه شهر بزرگ 

ولی اصلا نمیتونم بخونم کتاب و باز میکنم حالم شدید بد میشه  هیچی نمیفهمم هیچی یاد نمیگیرم 

چیکار کنم واقعا خوشبختی توی درس خوندنه از هیچ راه دیگه ای نمیتونم موفق بشم  و محدودیت هارو از بین ببرم یا برم یه شهر بزرگ زندگی کنم 

واقعا حالم بده  از طرفی میگم دانشگاه یه چیزیه که باید برم   

از طرفی هم میگم  فقط ۴ سال وقتم و تلف میکنم بجاش میتونم برم سرکار 

هردفهه میخوام درس بخونم انگار  جهنم میرم زجرمه بخدا جونم داره درمیاد چه گوهی بخورم 

😔              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا  درست رو بخون .نخونی دیر یا زود پشیمون میشی همین امروز من اینجا میپرسیدم ک ۲۸ سالمه در ...

با خودم میگم برم ازاد راحت از شر  کنکور راحت باشم ولی ازاد اگه برم نمیتونم برم یه شهر دیگه 

😔              

با خودم میگم برم ازاد راحت از شر  کنکور راحت باشم ولی ازاد اگه برم نمیتونم برم یه شهر دیگه  ...

من جای تو بودم  فقطططط و فققققط درس میخوندم 

واااقعا کاش من شرایط تورو داشتم و میتونستم ادامه بدم