انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کبود بشه بنفش بشه فقط زیاد درد نساد واقعا تحمل ندارم
نگاه همون موقع زیر دست دکتر فقط یه کوچولو درد میکنه البته بستگی به دستم داره ها من بار اول دکتر خانوم بود این دفعه مرد بود ولی کارش عالیه ولی احساس میکنم دستش یکم سنگین بود اینقدر اشکم اومد ریملام همش پخش شد😂
منم خیلی دوست دارم بزنم. لبام خیلی بی حجم هست. از اونطرف بینیم کوچیک نیست میترسم ضایع بشه قیافم😕
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یک سی سی رو به هر دو تا لب با هم زدی؟ یا هر لب ۱ سی سی؟