2777
2789

انگار کبودیه. چند سی سی زدی اصلا معلوم نیست.

اگه دوست داستی مارک زل و قیمتشم بگو 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی برعکس بود برا من لب بالام آتیش گرفتم هم سری اول هم این دفعه هم کبودی لب بالام بیشتر پایینم بو ...

اره از کبودیا مشخصه چقد سر لب بالایی اذیت شدی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

کبود بشه بنفش بشه فقط زیاد درد نساد واقعا تحمل ندارم 

نگاه همون موقع زیر دست دکتر فقط یه کوچولو درد میکنه البته بستگی به دستم داره ها من بار اول دکتر خانوم بود این دفعه مرد بود ولی کارش عالیه ولی احساس میکنم دستش یکم سنگین بود اینقدر اشکم اومد ریملام همش پخش شد😂

لبام قبلش خیلی باریک بود آره زیاد مشخص نیس نورامیس زدم ۳۶۰۰

منم خیلی دوست دارم بزنم. لبام خیلی بی حجم هست. از اونطرف بینیم کوچیک نیست میترسم ضایع بشه قیافم😕

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یکی

یک سی سی رو به هر دو تا لب با هم زدی؟ یا هر لب ۱ سی سی؟ 

منم خیلی دوست دارم بزنم. لبام خیلی بی حجم هست. از اونطرف بینیم کوچیک نیست میترسم ضایع بشه قیافم😕

باید ببینی توی چهرت چی کم و کاستی داره همونو انجام بده منم لبام واقعا کوچیک مثل خط صاف بود لبای کوچلو باید ترمیمی هم بری