2777
2789
عنوان

کتابخونای گل

90 بازدید | 15 پست

سلام وقت بخیر من عاشق کتاب خواندن هستم اما یه مشکل که همیشه دارم باید هر صفحه کتاب ۲بار پشت سر هم بخوانم تا متوجه بشم بار اول یکبار خواندن بطور عادی و بار دوم برای درک این فرایند برای هر صفحه تکرار میشه و مشکل هستش برای من.

خوشحال میشم راه حلی ارائه بدید🤍چطور عمقی بخونم ؟!

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

ی مداد بگیر همزمان ک میخونی نوکشو زیرکلمات بکش 

امیدوارم منظورمو فهمیده باشی😂

اینکارو کنی به مرور تمرکزت بیشتر میشه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مداد بگیر همزمان ک میخونی نوکشو زیرکلمات بکش   امیدوارم منظورمو فهمیده باشی😂 اینکارو ...

وای دلم نمیاد کتابم خط بکشم 😅😂گرونن 

اره متوجه شدم چی میگی …

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

سلام وقت شما هم بخیر.

به نظرم همینکارو جمله جمله انجام بده. یعنی هر جمله ای دوبار بخون. بعد چون همون لحظه خوندیش احتمال زیاد مغز چون تکرار پذیر نیست به نظرت بیهوده به نظر میاد و باعث میشه عادتت را فراموشی کنی. این نظر من بود. 

ولی خداییش چطوری حوصله میکنی دوبار بخونی، من درسای دانشگاه هم یکبار میخونم بعدش دیگه از اون صفحه متنفر میشم 🤣🤣🤣

با مداد یا انگشت خطوط دنبال کن  زمزمه کن

جدیدا این کارم میکنم بازم انگار عادت شده چند دور خوندن واسم 

وای دلم نمیاد کتابم خط بکشم 😅😂گرونن  اره متوجه شدم چی میگی …

خب یچیز دیگه بگیر 

ی مدادی که نوک نداره و رنگ نمیده که کتابت خراب نشه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
سلام وقت شما هم بخیر. به نظرم همینکارو جمله جمله انجام بده. یعنی هر جمله ای دوبار بخون. بعد چون همو ...

سلام عزیزم دانشگاه که بمیرم باید یه جوری بخونمش بخاطر رشتم ولی کناب های غیر درسی خیلی دوست دارم سریع بخونم و مداوم مثل قبلم الان تمرکزم کمترشده  انقدر این عادت بد مونده روم که دارم جدا میشم از کتاب خوندن ولی سعی میکنم انجام بدم روش هاتون 

شایدم دور و برت عواملی هست که حواست را پرت میکنه. 

اگر بتونم شناسایی کنم خیلی خوب میشه ولی همش توی سرمه انگار 🥲🥲

نه خط نه با ته مداد خطوط رو دنبال کن

یه مداد قران دارم که نوک ندارن واسه دنبال کردن دسمون نخوره باید بگردم پیداش کنم 

اگر بتونم شناسایی کنم خیلی خوب میشه ولی همش توی سرمه انگار 🥲🥲

هرچی میاد تو سرت را روی کاغذ بنویس بگو بعدا بهت فکر‌میکنم حتی اگه چیزی هم نیست که بشه بنویسی شماره بزار  مثلا یک بگو بعدا بهت فکر میکنم. اینم روی من اثرگذار بود 

هرچی میاد تو سرت را روی کاغذ بنویس بگو بعدا بهت فکر‌میکنم حتی اگه چیزی هم نیست که بشه بنویسی شماره ب ...

ممنونم حتما اجراش میکنم