2777
2789

سلام بچه ها

من با دوست پسرم ۴ ماه پیش سر خیانتش با دختر خالش جدا شدیم، کلا حرف نزدیم، تا ابان ماه استوری های واتسپمو سین میزد بعدش تولدمو تبریک گفت و دیگه سین نزد، ولی از تلگرام میدونم شمارمو هنوز داره 

اصن بیخیال ایناش مهم نیست

کنار اومدما، خیلی حالم اوکی بود، هفته پیش اینا هم پیج خودش هم دختر خالش و تو اینستا چک کردم(قفله ها) چیزی نبود، امروز از سر بیکاری اومدم باز چک کنم دیدم دختره تو بایو اینو زده 💍❤️ ولی اکسم هیچی

خیلی فکرم درگیر شده، یعنی ازدواج کردن؟ یا اون با یکی دیگه ازدواج کرده؟ از کجا میتونم بفهمم؟ درسته پسر همسایمون معرفی کرده بود میتونم از طریق اونا بفهمم ولی اصلا نمیخوام بپرسم به گوشش برسه.

درسته فهمیدن قضیه هیبیچ فرقی به حالم نداره و نخواهد داشت ولی خب دوست دارم بدونم و شدیدا ذهنم درگیره🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمن به تو نصیحت کسی که یکبار تو رها کرده باره دیگه هم رها میکنه اون پسر عاشقت نیس برو تاپیکها ی من ...

اره میدونم، ذاتا برگرده هم اصلا و ابدا قبولش نمیکنم ولی خب دوست ندارم اونا هم باهم باشن 🥲

🙃🙃شایدم اون نمیدونیت دوستش اینجوریه، آدمارو نمیشه شناخت، شایدم میدونست چی بگم، ولی اگه میدونست جفت ...

خوبه حالا قبل ازدواج فهمیدی بره جهنم آدم خیانتکار به چه دردت میخوره

خوبه حالا قبل ازدواج فهمیدی بره جهنم آدم خیانتکار به چه دردت میخوره

اره واقعا خدا خیلی دوسم داشت که قبل ازدواج فهمیدم ولی کاش از اول نمیذاشت تو سرنوشتم، چون بالاخره ادم دل میبنده… ضربه میبینه… روزای راحتی رو نگذروندم 🥲

اره واقعا خدا خیلی دوسم داشت که قبل ازدواج فهمیدم ولی کاش از اول نمیذاشت تو سرنوشتم، چون بالاخره ادم ...

ازین روزای سخت تو زندگی همه هست من محل کارم تمام دوستای نزدیکم بخاطر چاپلوسی مدیر بهم نارو زدن جاسوسی م کردن کلا خیانت کردن واقعا سخت بود ولی درس گرفتم ک به هرکسی اعتماد نکنم

ازین روزای سخت تو زندگی همه هست من محل کارم تمام دوستای نزدیکم بخاطر چاپلوسی مدیر بهم نارو زدن جاسوس ...

اره راس میگی، واقعا به هیچکسی نباید اعتماد کرد، هیچی از هیشکی بعید نیست واقعا!

اره راس میگی، واقعا به هیچکسی نباید اعتماد کرد، هیچی از هیشکی بعید نیست واقعا!

اره همه به وقتش خودشون نشون میدن یکی از دوستام ۱۶ سال باهم دوست هستیم خودش دکترا یعنی پولدار تا من یه ازمون مهم قبول شدم بدون هیییییییییچ دلیلی باهام قطع رابطه کرد