2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو تاپیک هات دیدم در مورد بیماری پسوریازیس نوشته بودی 

پسر من از بدو تولد داره الان ۹ سالش هست ولی وقتی ۵ سالش بود دکتر بردم یک آمپول کورتن و یک پماد ساختنی داد من آمپولش رو نزدم اصلا ولی نمیدونستم که پمادشم کورتن داره و ندونسته چند سال به جاهایی که التهاب داشت میزدم چند وقته متوجه شدم و یکباره قطش کردم پمادش رو و کرم پسوس رام رو میزنم التهاباش کم شده ولی بچم یکباره رنگش زرد شد و بی حال شده و دلدرد میگیره به نظرتون از قطع اون پماد هست یا ویروس گرفته شما همچین علائمی داشتید خوب شدید خود به خود یا کاری کردید لطفا کمکم بکنید عزیزم 

عزیزم تو تاپیک هات دیدم در مورد بیماری پسوریازیس نوشته بودی  پسر من از بدو تولد داره الان ۹ سا ...

سلام عزیز دلم 

ن همچین علائمی نداشتم

حتما دکتر ببرید

من وقتی کورتون مصرف میکردم پزشکم ارمایش مینوشت مدلم برام ک اسیب نزنه ب کبدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

سلام عزیز دلم  ن همچین علائمی نداشتم حتما دکتر ببرید من وقتی کورتون مصرف میکردم پزشکم ارمایش ...

ممنونم عزیزم که جواب دادید آخه چند روزی هم هست که ویروس جدید رو گرفته خواستم بدون به خاطر ویروس هست یا به خاطر اون پماد  هست که زرد و بی حال شده 

ممنونم عزیزم که جواب دادید آخه چند روزی هم هست که ویروس جدید رو گرفته خواستم بدون به خاطر ویروس هست ...

ن احتمالا بخاطر ویروسع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

عزیزم شما بیماریتون کامل خوب شد و دیگه بر نگشت ؟

این ی واقعیتی ک من تو همون تاپیکمم گفتم

این بیماری از ریشه ک حل نمیش

فقط کنترل میش

و خیلیم سخته

بخصوص اینکه همش بخاید تو رژیم و پرهیز باشید

اما بله واقعا با کنترل تغذیع همه چیز شکر خدا خوبه

این ی واقعیتی ک من تو همون تاپیکمم گفتم این بیماری از ریشه ک حل نمیش فقط کنترل میش و خیلیم سخته ...

میشه  لطف کنید بگید چه رژیمی دارید تا منم امتحان کنم بلکه پسرم دیگه بیرون ریزی نداشته باشه بدنش