mana_aa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 189 عنوان دوازدهمی ها بدویین بیاین 🔥 932 بازدید | 31 پست بچها شما از امتحان نوبت دوم به بعد مدرسه میرین ؟ مارو اجازه نمیدن این دو ماه رو غیر حضوری بیایم بنظر شما چیکار کنم که نرم چون تا ساعت ۳ مدرسه ایم وقتم هدر میره 1402/11/02 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmoohhaaddeessee عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 794 داداش چی میگی ما حتی برای مدیریت خانواده هم میریم مدرسه
mana_aa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 189 داداش چی میگی ما حتی برای مدیریت خانواده هم میریم مدرسه نگارش رو بگووو
mana_aa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 189 مگه میشه نرین؟ زمان ما پنج شنبه هم میرفتیم الان چند سال که چند ماه آخر رو نمیرن پایه دوازدهم البته توشهر ما اینطوری بقیه رو نمیدونم
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12505 کی بعد نوبت دوم مدرسه میره 😐😐مگه تعطیل نمیشین یعد؟ مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
mana_aa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 189 کی بعد نوبت دوم مدرسه میره 😐😐مگه تعطیل نمیشین یعد؟ نه نریم پاره ایم
بینام1996 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 16667 الان چند سال که چند ماه آخر رو نمیرن پایه دوازدهم البته توشهر ما اینطوری بقیه رو نمیدونم خوشبحالتون نسل سوخته ما دهه هفتادی هاییم نه از مجازی خبری بود نه تعطیلی نه نمره های خیلی خوب و نیاز به تلاش بیشتر
msabn عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 108 منظورت نوبت اوله؟ در دردها دوست را خبر نکردن ، خود نوعی عشق ورزیدن است!
sabaloo عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 741 والا به ما عم گفتن ولی بعید میدونم بریم همین الانم بعضی کلاسا بیخودیه •°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐
sabaloo عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 741 منظورت نوبت اوله؟ فکر کنم بعد عیدو میگه که فقط تا اخرای اسفند بریم و دیگه بقیشو نریم •°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐
msabn عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 108 فکر کنم بعد عیدو میگه که فقط تا اخرای اسفند بریم و دیگه بقیشو نریم والا تا اونجایی که میدونم ما خودمون اسفند رو تعطیل میکنیم میریم برای کنکور در دردها دوست را خبر نکردن ، خود نوعی عشق ورزیدن است!
praisedgirl عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 3296 منکه قرار نیست برم نیمسال اولم نرفتم تا جایی که تونستم من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم
sabaloo عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 741 خوشبحالتون نسل سوخته ما دهه هفتادی هاییم نه از مجازی خبری بود نه تعطیلی نه نمره ... مگه میشه؟من خواهرم هفتادیه ولی پیش دانشگاهیش اینجوری بود حتی خالمم که مال اوایل هفتاده عم اینجوری بود البته فقط برای رشته های نظری اینجوریه فکر کنم هنرستانیا میرن •°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐