2777
2789
عنوان

دوازدهمی ها بدویین بیاین 🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 31 پست
مگه میشه؟من خواهرم هفتادیه ولی پیش دانشگاهیش اینجوری بود حتی خالمم که مال اوایل هفتاده عم اینجوری بو ...

دوازدهم دو روز در هفته تعطیل بود.. اما مقاطع دیگه 5 شنبه هم باید  میرفتیم حتی

یادمه  بعضی وقت ها از آسمون شن می‌بارید (اهواز) اما تعطیل نمیشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماعم میخوایم ولی مدرسه خیلی گیر میده

اگه واقعا میخواید برای کنکور بخونید به خانواده بگید که بیان صحبت کنن

در دردها دوست را خبر نکردن ، خود نوعی عشق ورزیدن است! 
دوازدهم دو روز در هفته تعطیل بود.. اما مقاطع دیگه 5 شنبه هم باید  میرفتیم حتی یادمه  بعضی ...

بخدا از وقتی مجازی شد دیگه تعطیلی به درد نمی خوره در هر صورت باید صبح زود پاشی بقیه رو نمیدونم ولی من حتی یه روزشم نخوابیدم سر کلاسای مجازی همیشه هم پرسش و امتحان بود اونم به صورت لایو خلاصه که مجازی واقعا خیلی سخت تر بود البته منم از وقتی اومدم دبیرستان به خصوص دوازدهم هیچ تعطیلی نداریم 

•°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐
نه بهمن و اسفند رو میگم و بعد عید

بعد عید قانونا باید کتاب تموم شده باشه و بریم بخونیم برای کنکور بهمن و اسفند هم میتونی با اجازه پدر و مادر نری مدرسه

اگه واقعا میخواید برای کنکور بخونید به خانواده بگید که بیان صحبت کنن

اونو با بچها هماهنگ می کنیم  کسی نره ولی مدرسه اصلا درک نداره توی امتحانا یه نفر مریض شد اومد امتحان داد هر چقدر گفت بذارید بعد امتحان بدم بچهام مریض نشن خودمم حالم خوب نیست نذاشتن ، پدر مادرشو که اومده بودن ببرنش به زور فرستاد برن و همین شد کم کم تو کلاس تعداد مریضا بیشتر شد الان منم مریض شدم چون هر کی مریض میشد نمیذاشتن بره ، بدبخای خوبن نمیشم معلون نیست چه ویروسیه😑

اونو با بچها هماهنگ می کنیم  کسی نره ولی مدرسه اصلا درک نداره توی امتحانا یه نفر مریض شد اومد ا ...

میتونست نره مدرسه با گواهی بعد امتحانا بره کد ۹۸ می‌خورد نمره امتحان نهایی میومد جای نوبت اول

میتونست نره مدرسه با گواهی بعد امتحانا بره کد ۹۸ می‌خورد نمره امتحان نهایی میومد جای نوبت اول

اره میدونم آخرین امتحانامو مریض شدم نرفتم مدرسه هزارتا ایراد گرفته الانم گفته با نظر شورای مدرسه تصمیم میگیریم که آیا کد ۹۸ قرار بگیره یا خیر

اره میدونم آخرین امتحانامو مریض شدم نرفتم مدرسه هزارتا ایراد گرفته الانم گفته با نظر شورای مدرسه تصم ...

گواهی داشته باشی هیچ غلطی نمیتونن‌ بکنن مدرسه ات عادیه یا خاص؟

بخدا از وقتی مجازی شد دیگه تعطیلی به درد نمی خوره در هر صورت باید صبح زود پاشی بقیه رو نمیدونم ولی م ...

همین که از خونه بیرون نمیری 

بازم خودش ارزش داره 

من از محیط مدرسه انواع اقسام ویروس و دردا رو گرفتم 

گواهی داشته باشی هیچ غلطی نمیتونن‌ بکنن مدرسه ات عادیه یا خاص؟

عادی تا پارسال عالی بود امسال کادر عوض شده خیلی بد شده

عادی تا پارسال عالی بود امسال کادر عوض شده خیلی بد شده

اگر که به هر بهانه ای کد ۹۸ بهت تعلق نگرفت حتما برو اداره آموزش پرورش ناحیه خودتون‌ شکایت کن و نامه بگیر نزار پرو بشن برای بهمن و اسفند هم نخواستی نرو فقط با معلمات‌ صحبت‌ بکن که در جریان باشن