2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

232 بازدید | 10 پست

اول بگم ماه رجب خواب بد تعبیر نمیشه فقط خوب تعبیر میشه

خواب دیدم میخوام رانندگی کنم بلد نیستم خواستم یه امتحانی کنم ببینم چجوریه شروع به حرکت کردم نمیتونستم کنترلش کنم کم مونده بود تصادف کنم با ماشین دیگه که کنترلش کردم خاموش کردمش 

واقعا هم رانندگی بلد نیستم . اگه تعبیرشو‌ میدونید میگید ممنونم 

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما سعی میکنی کنترل زندگی خودتو در دست بگیری ولی یه جایی فکر میکنی نمیتونی از دستت خارج میشه ب ...

جدی‌ عزیزم؟ ممنونم ازت ❣️

شما تعبیر خواب بلدید؟

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

عزیزم شما سعی میکنی کنترل زندگی خودتو در دست بگیری ولی یه جایی فکر میکنی نمیتونی از دستت خارج میشه ب ...

ببخشید شما تعبیرخواب بلدید؟

اگه بلدید تعبیرخواب سفر رفتن چیه؟

خدایا تو دیگه چرا ؟ من که جز تو کسی رو ندارم ، تو خدای منی ، پس چرا جوابمو نمیدی ؟ مگه حال و روزم رو نمی بینی !

تعبیرخواب سفر رفتن بستگی داره کدوم روز خواب دیدی؟

من تا حالا چند بار خواب سفر دیدم . سفر به مشهد یا اماده شدن برای رفتن به سفر

آخریش دیشب بود خواب دیدم رفتیم شیراز و داشتیم برمی گشتیم خییلی هم خوشحال بودم که رفته بودم شیراز

خدایا تو دیگه چرا ؟ من که جز تو کسی رو ندارم ، تو خدای منی ، پس چرا جوابمو نمیدی ؟ مگه حال و روزم رو نمی بینی !

من تا حالا چند بار خواب سفر دیدم . سفر به مشهد یا اماده شدن برای رفتن به سفر آخریش دیشب بود خواب دی ...

شرایط بهتری رو تو زندگی تجربه میکنی و عشق و شور و شوق زیادی به زندگیت راه پیدا میکنه 

شرایط بهتری رو تو زندگی تجربه میکنی و عشق و شور و شوق زیادی به زندگیت راه پیدا میکنه 

واقعا؟؟؟

آخه الان خییلی دوره بدی رو دارم می گذرونم

ممنونم🌹