2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه👌🏼

من خواستم بخرم دیدم استقبال زیاده ب این مارک هی موجودی محدود میزنه اول سرچ کن کاراییش رو ببین امیدوارم خو شتون بیاد

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

نه بدون روغن هست 

حالا واقعاً خوب سرخ میکنه بدون روغن ؟ من دوست دارم بخرم واقعاً ارزش داره؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من فیلیپس ۹۲۷۰ دارم راضیم

عزیزم میشه بگی تا حالا توش چیپس سیب زمینی درست کردی؟میخوام از نظر تردید مثل بازاری ها بشه میشه؟

فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻

میشه توش چیپس ترد درست کرد؟ینی دقیقا مثل بازاری ها؟

گوگل کن تو قسمت ویدیو همه چیز رو بهتون میگه قطعه زیاد داره برای پخت وپز 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اینستا داری؟؟؟؟

بله

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚