2777
2789
صبر کن اون پیج رو بدم خودتون قشنگ ببینید و اطمینان پیدا کنید 

آها خیلی ممنونم لطف میکنید❣️

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گالری لوکس لند رو سرچ کن

چشم ممنونم ازتون ❤️🥰😘

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خوبه👌🏼

عشقم ادرس پیجی ک سرخکن تیواریکس رو بهتر بشناسید گذاشتم لوکس لند تو اینستا هست ببینید

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

قربان شما وظیفه بود 

😍لطف دارید 

گوگل کن تو قسمت ویدیو همه چیز رو بهتون میگه قطعه زیاد داره برای پخت وپز 

عزیزم من می‌خوام چیپس خونگی درست کنم بفروشم،فقطم منتظر اینم که ببینم با سرخ کن بدون روغن تردی سیب‌زمینی ها مثل بیرونی ها میشه یا نه، گوگل رو ساعتها چرخیدم  مطمئن نشدم دقیقا مثل بازاری میشه،فقط کسی می‌تونه این اطمینان و بهم بده که خودش سرخکن داشته باشه اطرافیانم هم حقیقتش کسی نداره که ازش بپرسم،میشه شما تو سرخ کنت امتحان کنی بهم جواب بدی؟دعا میکنم برات،اخه می‌خوام اگه شدنیه یه وام بگیرم سرخکن خوب بخرم کارمو شروع کنم

فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻

عزیزم من می‌خوام چیپس خونگی درست کنم بفروشم،فقطم منتظر اینم که ببینم با سرخ کن بدون روغن تردی سیب‌زم ...

نه این مطمئنه شما اینستا برو گالری لوکس لند خیلی خیلی بهتر فروش میره فیلیپس فقط پول برند رو میدی نگران تباش

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

عزیزم میشه بگی تا حالا توش چیپس سیب زمینی درست کردی؟میخوام از نظر تردید مثل بازاری ها بشه میشه؟

نه عزیزم

اما استیک و مرغ و سیب زمینی و قارچ و سبزیجات و ماهی میگو درست کردم خوب بود