صبر کن اون پیج رو بدم خودتون قشنگ ببینید و اطمینان پیدا کنید
آها خیلی ممنونم لطف میکنید❣️
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
گوگل کن تو قسمت ویدیو همه چیز رو بهتون میگه قطعه زیاد داره برای پخت وپز
عزیزم من میخوام چیپس خونگی درست کنم بفروشم،فقطم منتظر اینم که ببینم با سرخ کن بدون روغن تردی سیبزمینی ها مثل بیرونی ها میشه یا نه، گوگل رو ساعتها چرخیدم مطمئن نشدم دقیقا مثل بازاری میشه،فقط کسی میتونه این اطمینان و بهم بده که خودش سرخکن داشته باشه اطرافیانم هم حقیقتش کسی نداره که ازش بپرسم،میشه شما تو سرخ کنت امتحان کنی بهم جواب بدی؟دعا میکنم برات،اخه میخوام اگه شدنیه یه وام بگیرم سرخکن خوب بخرم کارمو شروع کنم
فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻