2777
2789
عنوان

این دیگه چیه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 134 پست
گذرواژه دومرحله ای بزار تاکسی وارد اکانتت نشه یه دختره بود تو روبیکا میگفت هک کردن روبیکامث اب خورد ...

همین الان زدم تا وقتی که دلت اکانت کنم 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

از روسایت ورود خروج نزن فقط سایتشو پاک کن بعد هفت روز کد دومذحله ای شن فعال کن

میشه روبیکا نصب کنم روز اول وارد شم بعد خارج بشم ده روز دیگه واردشم  اکانتمو پاک کنم؟

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه روبیکا نصب کنم روز اول وارد شم بعد خارج بشم ده روز دیگه واردشم  اکانتمو پاک کنم؟

نه اصلا همش بایذ روش باشید

رفیق مطعمن ندارید بهش بگید ده روز رو اکانتتون باشه بهد دلیت بزنه؟ البته بایذ ی سایت رو خط خودتون میاد برید توش دیلیت کنید

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

نه اصلا همش بایذ روش باشید رفیق مطعمن ندارید بهش بگید ده روز رو اکانتتون باشه بهد دلیت بزنه؟ البته ...

نه به خدا کسی ندارم میشه شما این کارو بکنید اگه امکان داره؟

بزن تو گوگل ذاتلود مستقیم روبیکا نیازی نیست بازار نصب کنی

اسکرین دادم نصب نشد الان بازار دانلود کردم زدم روبیکا دانلود بشه

نه به خدا کسی ندارم میشه شما این کارو بکنید اگه امکان داره؟

عزیزم باید خودتون باشیذ ک ی پیامک رو خطتون میاد برید تو اون لینک بگید میخاید دیلیت کنید

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

عزیزم باید خودتون باشیذ ک ی پیامک رو خطتون میاد برید تو اون لینک بگید میخاید دیلیت کنید

😔😔