2777
2789
عنوان

این دیگه چیه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 134 پست
تو کدوم قسمتش بزنم امیینیت ؟

اره اون پایینه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوض کردم ولی میترسم بازم بیاد بزنه احمد نمیدونم چی چی  عکس پروفایلمم حذف کرده اخه کیه اینکارو ...

برنامشو نصب نکردی؟؟

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

مرسی مهربوون عوض کردج ولی حتما باید حذف کنم دیگه نمیتونم برم اکانتم یجوری شدم

عزیزم حذفشم کنی اون باز میاد روش باید دیلیت اکانت کنی

مرسی مهربوون عوض کردج ولی حتما باید حذف کنم دیگه نمیتونم برم اکانتم یجوری شدم

ااز اول میتونی نصب کنی اینو حذف کن جدید بزن

حذفش ک کردی با گوشی دیگه نگاه کن ببین نوشته کاربری حذف شده  یا نه 

ببینم شوهرت روبیکا نداشت که رو گوشیش ببینه وارد روبیکا شدی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
ااز اول میتونی نصب کنی اینو حذف کن جدید بزن حذفش ک کردی با گوشی دیگه نگاه کن ببین نوشته کاربری ح ...

نه روبیکا نداره فقط اینیستا و تلگرام کار اونم نیست مطمئنم چون اگه میفهمید به خودم میگفت حتما

میدونم ولی چجوری دلت کنم از سایت نمیشه که برنامشم نمیتونم ده روز نگه دارم 

از روسایت ورود خروج نزن فقط سایتشو پاک کن بعد هفت روز کد دومذحله ای شن فعال کن