2777
2789
عنوان

این دیگه چیه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 134 پست
استاتر باید اینشکلی باشه ها

باز نمیشه آبجی تورو خدا آف نشید برم یه لحظه برنامه را دانلود کنم 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا شاد وختی پیام میدی بعد سریع از پیوی طرف میای بیرون یهو پیامت ک ارسال میشه اول دوتا تیک میخوره ب ...

وای حق از شمام اینجوریه پس  روبیکا ام من همه پیامام ی تعجب می‌خورد بعد ارسال میشد وای همش حس میکردم توسط یکجایی داره پیامام خونده میشه 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
عزیزم باید اپلیکیشن شو نصب کنی ده روز هم روش باشی بعد ده روز میشه دیلیت کرد

وای ده روز به خدا من از استرس میمیرم

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

چیزی نمیاد به قران اصلا باز نمیشه نصبش کنم بعد بزنم؟

اگه نشستی نبود زیرشمینوشت نشستی فعال نیست  .

یه بار از سایت برو بیرون دوباره بیا 

بعد بزن ببین نمیاد بالا 

اگه نیومد مجبوری نصبش کنی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

[QUOTE=325512857]اگه نشستی نبود زیرشمینوشت نشستی فعال نیست  . یه بار از سایت برو بیرون دوباره بیا  بعد بز ...[/QUOT الان باز امتحان میکنم کاش میشد از اینجا حذف کنم

نمیتونین مخفیش کنید؟

میترسم یهو ببینه خودشم با اسم آقا میگه واسه چی اینکارو کردی چی جواب بدم