2777
2789
عنوان

این دیگه چیه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 134 پست
تورو خدا کسی بلده چجور دلت اکانت کنم؟

تو اول اگه کسی تو پیجت هست بندازش بیرون تا بهت بگم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا😂 برنامه ای که نتونی توش راحت چت کنی به چه دردی میخوره،ابجیم شاد داشت دازه خواست وارد بشه ...

اصلا شاد وختی پیام میدی بعد سریع از پیوی طرف میای بیرون یهو پیامت ک ارسال میشه اول دوتا تیک میخوره بعد یدونه میشه

انگار ک مثلا یکی مدام تو چت باشه چک کنه😅😅

اخه من فقط بلدم خروج میزنم میاد بیرون دیگه حذف نمیشه

ن اون نیس

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
تورو خدا کسی بلده چجور دلت اکانت کنم؟

عزیزم باید اپلیکیشن شو نصب کنی ده روز هم روش باشی بعد ده روز میشه دیلیت کرد

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

اصلا شاد وختی پیام میدی بعد سریع از پیوی طرف میای بیرون یهو پیامت ک ارسال میشه اول دوتا تیک میخوره ب ...

😂😂😂😂😂 این برنامه هارو ساختن واسه کنترل ملت نه واسه خدمات دادن بهشون مردم ما هم ساده تندوتند نصب میکنن ایتا و شاد و روبیکا ....

کسی نبود نشست فعالمو ببین عکس گذاشتم فقط خودم بودم

اونو که دیدم . پایین ترش نوشته نشستهای فعال  ابی رنگه

اونو ک میزنی چی میاد بالا

چرا گوش نمیدی دختر . میگم بزن رو نوشته ابی نشستهای فعال  تا اطلاعات اون گوشی بیاد بالا

ببخش ابجی الان دیدم میزنم روش باز نمیشه چیزی نمیاد امکان داره چون از سایتش رفتم نشون نمیده

اره دقیقا😂 برنامه ای که نتونی توش راحت چت کنی به چه دردی میخوره،ابجیم شاد داشت دازه خواست وارد بشه ...

هوووف من خودم ی بار کد ملی یکی از دوستام داشتم بعد هی باش شوخی کردم گفتم کد ملیتو دارم وارد اکت میشم تو شاد باور نکرد زدم رفتم رو اکش😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
ببخش ابجی الان دیدم میزنم روش باز نمیشه چیزی نمیاد امکان داره چون از سایتش رفتم نشون نمیده

عزیز نمیتونی الان ی دقه نصب کنی برنامه روبیکارو؟بعد پاکش کن

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹