بچه ها من تو روبیکا اسم خودم بود از تو سایت وارد میشم همیشه چون شوهرم اجازه نمیده نصب کنم الان بعد دو روز وارد اکانتم شدم دیدم نام کاربریم عوض شده من این اسمو حتی نمیشناسم تمام گروه هایی که عضو بودم عوض شد حتی چت هام با چند تا از دوستام پاک شده سیم کارتمم دست خودمه امکان داره کسی وارد اکانتم بشه ؟
امنیت اپلیکیشنای ایرانی خداست😂😂😂😂 حذف کنید این برنامه های بی دروپیکر رو بابا
بخدا من میخاستم برگردم تو تلگرامم کد ایمیلمم یادم نبود انقد امنه میزد حداقل بخشی از کدتو بزن بدونیم خودتی بدبختی کشیدم تا برگشت حالا اگه ایرانی بود ک زارت اکانتم برمیگشت😂
ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اخه هدفش چی میتونه باشه تمام چت هامو پاک کرده ۳ تا کانال عضو شده چجوری اکانتو پاک کنم؟
بو نشست های فعال . اونجا ک شات دادی . بزن رو نوشته ابی دوباره
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اصلا کل اطلاعاتت دستشون میافته خیلی بده راحت میتونن هکت کنن نمیدونم تا تلگرام هست چرا همچین از این ...
تو میدونی چطور هک میکنن؟
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
بخدا من میخاستم برگردم تو تلگرامم کد ایمیلمم یادم نبود انقد امنه میزد حداقل بخشی از کدتو بزن بدونیم ...
اره دقیقا😂 برنامه ای که نتونی توش راحت چت کنی به چه دردی میخوره،ابجیم شاد داشت دازه خواست وارد بشه واسش اخطار از طرف گوشیش اومد که این برنامه قصد داره به گالری ومخاطبین و برنامه های شما دسترسی داشته باشه😑
چرا گوش نمیدی دختر . میگم بزن رو نوشته ابی نشستهای فعال
تا اطلاعات اون گوشی بیاد بالا