2777
2789
عنوان

پفیلا چطور درست کنم همش سفت میشه

1372 بازدید | 30 پست

خواهشا یکی بگه اصلا شگفته نمیشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون ذرت خودش رطوبت دیده یا مونده س و خراب شده وگرنه پفیلا درست کردن کارب نداره

تو  یخچال بوده 

چیکار کنم بچم میخام ببره مدرسه بخوره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تو  یخچال بوده  چیکار کنم بچم میخام ببره مدرسه بخوره

همون دیگه مرطوب شده

اونو بذار. مصرف دیگه داشته باش

از فروشگاه جدید بخر

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
روغن بریز تو قابلمه تفلون بزار داغ شه نمک بریز بعد ذرت هاروبریز توش هم بزن درشو بزار خودش میپره زمان ...

همین کار میکنم میسوزن و شگفته نمیشن 

چرا

شاید پفیلاعه خوب نبوده من ی بار پفک هندی خریدم بد بود اصلا پف نمیکرد سری بعدی خریدم خوب بود 

ولی ببین ی مشت ذرت رو تو قابلمه بریز با یکم روغن  در حد دو سه قاشق و یکم نمک بزار رو حرارت نه حرارت زیلد ک بسوزه ن حرارت کم ک پف نکنه بعد صدای جلز ولز رو ک شنیدی قابله رو بالای اتیش بگیر و تکون بده تن تند

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

من یه قاشق روغن میریزم تودیگ با یکم نمک. داغ حذشد ذرت میریزم داخلش سرش میزارن دیگه شروع می‌کنه ب شکف ...

عزیز همینکار میکنم ولی میسوزه و شگفته نمیشع