2777
2789
عنوان

پشیمونم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 51 پست
🤣🤣🤣🤣اسی خوب کردی نگفتی 

سنم رو؟ اره خیلی حرصی شدم. اون موقع ک داشت ب پیشنهادم فک میکرد بیشور نپرسید اینو ازم. حالا الان داره میپرسه تازه میگه فقط کنجکاویه نه بیشتر 🤮🤮

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری این همه پیام راس ۲۱:۱۴ ارسال شده ؟ مگه میشه دستت اینقدر سریع باشه که این همه حرف رو بدون ادیت ...

افلاین میشدم مینوشتم میفرستادم 😂😂🤦

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من اصن منظورم اصرار نبود من فقط میخاستم سوتفاهما برطرف بشه و بهش بگم از طرز جواب دو پهلوش و رفتارای ...

نوچ خودتم پاری خودتو گول میزنی،مث بچه پاتو نکوب زمین هی توضیح توضیح اینا ینی اصرار ،سوتفاهم شده مهم نیس ی درک ،دیگه پیام نده دیگه توضیح نده و توضیح نخواه ،چن قدم بیا عقب واسا

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اینم جوابش ب پیشنهادم بود. تو جواب منفیش برداشته نوشته منم احساس خوبی بهت دارم و ارامش ازت میگیرم. ا ...

انگار داره میگه هر وقت بیکار بودم با هم یه چرخی میزنیم

و نه بیشتر

بنداز دور این لاشی رو

یادت باشه هرگز هرگز به یه مرد قبل  از اینکه بهت ابراز علاقه کنه اعتراف نکن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اسی به قول خودش دوپهلو نبوده خاسته ادب رو رعایت کنه حساس نباش چیز بدی نگفته

غلط کرده با احساسات من بازی کرد میتونست اون یه جمله رو نگه. حتی گاهی یه امید الکی باز تو دلم زنده میشد ک الان لابذ بخاطر شرایط زندگیش اینجوره وگرن اون ک ازم ارامش میگیره شایذ بعدا بشه 😑 خوب شد شناختمش

سنم رو؟ اره خیلی حرصی شدم. اون موقع ک داشت ب پیشنهادم فک میکرد بیشور نپرسید اینو ازم. حالا الان داره ...

همووون تازه میگه از همه زوایا بررسی کردم😐خب یکی از این زوایا سنه،چرا زودتر نپرسیده 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

افلاین میشدم مینوشتم میفرستادم 😂😂🤦

خب تابلو کردی دیگه 

اصلا دیگه بهش محل نده مثل قبل نباش 

رسمی و جدی باش حتی دوست بودن باهاش رو بزار کنار 

تو محل کار شادتر و خوشحال‌تر باش بهش توجه نکن و به خودت بیشتر برس 

با پوشیدن رنگ های روشن یه آرایش ملایم 

با گفتن این حرف قطعا خیلی روت زوم میشه و اینا میتونه اذیتش کنه

انگار داره میگه هر وقت بیکار بودم با هم یه چرخی میزنیم و نه بیشتر بنداز دور این لاشی رو یادت باشه ...

اره بیشور نمیفهمه فراموش کردن یه نفر با اینک دوست دارم برات دوست صمیمی باشم و مث قبل باشم تناقض داره. احساس خوبی بهت دارم و ارامش میگیرم با اینک نمیخام باهات باشم تناقض داره. میخاد همه چیو با هم داشته باشه انگار. هم با طرف نباشه هم طرف کنارش باشه گاهی هم بهش ارامش بده و ... . حالم بهم میخوره ازین تناقض هاش. ازینک نمیفهمه اینا با هم یه جا جمع نمیشه

خب تابلو کردی دیگه  اصلا دیگه بهش محل نده مثل قبل نباش  رسمی و جدی باش حتی دوست بودن باه ...

نه اصلاااا دیگ بهش محل نمیدم. حداقل فایده این قضیه این بود ک دیگ نمیخام مث قبل رفتار کنم باهاش. بت لعنتیش تو ذهنم شکست. دیگ غصه نرسیدن بهش رو نمیخورم. 

اره بیشور نمیفهمه فراموش کردن یه نفر با اینک دوست دارم برات دوست صمیمی باشم و مث قبل باشم تناقض داره ...

الان میره به بقیه میگه

شوهرم برام تعریف میکنه از این جور ماجراهای محل کارش

اینکه دختره نخ داد به فلانی

اینکه فلانی اومده گفته دختره دست از سرش برنمیداره و مثال هایی از این دست

عزیزم لطفا دفعه ی دیگه که دیدیش به کتفت هم نباشه مثل چی بی محلش کن

یه چیزی میدونم که میگم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

همووون تازه میگه از همه زوایا بررسی کردم😐خب یکی از این زوایا سنه،چرا زودتر نپرسیده 

اره دقیقا. چقد نفهمه ک الان داره اینو می‌پرسه. میگ حسی ندارم بهت بعد اقا چار روز فکر کردنش طول کشیده. اگ حسی نداشتی پس غلط کردی از همه زوایا بررسی کردی و منو معطل کردی. انگار من بازیچه ام

الان میره به بقیه میگه شوهرم برام تعریف میکنه از این جور ماجراهای محل کارش اینکه دختره نخ داد به ف ...

وای امیدوارم همچین برداشتی نکنه. من فقط میخاستم باهاش درددل کنم بگم ک از رفتاراش اذیت شدم تا سوءتفاهم هامون حل بشه 😑😕 ولی انگار غرورمو خدشه دار کردم. اره حتما اصلا دیگ محلش نمیدم.ولی ازینک بهش گفتم منم دیگ احساس قبلمو ندارم و پشیمون شدم دلم خنک شد. 

اخراش گف سه شنبه صحبت میکنیم از دلت درمیارم. اگ اومد حرف بزنه من چی بگم بهش 😑😑😑

اصلا دوپهلو نیست که  خودت باید میفهمیدی

فهمیدم ولی یه چیزی ته ذهنم اذیتم میکرد. این میخاد بره خارج اون طرز جواب دادنش باعث شد فک کنم نکنه اونم ب من حسی داشته ولی واسه خارج رفتنش نمیشه و نکنه اگ منم میتونستم برم میشد. 😕