2777
2789
عنوان

پشیمونم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 51 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

به زبون بی زبونی داره میگه نمیخوام از این جلوتر برم چون آمادگیشو ندارم ولی غلط کرده نمیخواد

مودبانه داره میگه

شما هم گیر سه پیچ دادی بهش

ببخش رک گفتم اینجوری به نظر میرسه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اسی بس کن پیام نده دیگه،این اخری انگار داری ب زور میگی بیا با من باش،انگار عصبی

و خب اونم فهمیده ک میگه منظورم از حس خوب داشتن بهت این نیس ک دوست دارم

پسر بخواد میگه ،این نمیخواد ب هر دلیلی و تمام

سعی کن هیییییچ وقت بهش پیام ندی

هییییچ وقت مث قبل صمیمی نشو

خودتو نگیر ک فک نکنه سوختی و اینا ولی مث قبل هم نشو 

خوش باش و خرم و عااالی جلوش

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اینم جوابش ب پیشنهادم بود. تو جواب منفیش برداشته نوشته منم احساس خوبی بهت دارم و ارامش ازت میگیرم. این طرز جواب دوگانه ش بدتر منو بهم ریخت. غصه منو بیشتر کرد. فک کردم اگ اینطوره و سایر شرایط باعث شده نشه چ حیف شد. حالا بیشور میگ خاستم رسم ادبو رعایت کنم ولی تو برداشت دیگه ای کردی حسی از طرفم وجود نداره. دلم شکوند ازین جواب و این رفتاراش 😑

🤣🤣🤣🤣اسی خوب کردی نگفتی 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اسی بس کن پیام نده دیگه،این اخری انگار داری ب زور میگی بیا با من باش،انگار عصبی و خب اونم فهمیده ک ...

من اصن منظورم اصرار نبود من فقط میخاستم سوتفاهما برطرف بشه و بهش بگم از طرز جواب دو پهلوش و رفتارای سنگین بعدش اذیت شدم.چون همش میبینمش و معذب شده بود. چون دلم نمیخاست چیزی ازش تو دلم بمونه میخاستم فراموش کنم همه چی مث قبل بشه ولی نشد

اینم جوابش ب پیشنهادم بود. تو جواب منفیش برداشته نوشته منم احساس خوبی بهت دارم و ارامش ازت میگیرم. ا ...

استارتربه نظرم کارخولی کردی حرفاتوزدی وجیزی تودلت نموند که بعدابخوای پیش خودت بگی کاش اینجورمیگفتم

حرفات خیلی خوب بود 

ولی دیگه ارتباطتوباهاش قطع کن چون ماندنی نیست فقط حراف خوبیه

🩷🩷