2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 49 پست
الانم میتونم برگه سلامت بگیرم سالمم شناسنامم رو چکار کنم هیچ راهی نداره چون ثبت شده

شناسنامه که اهمیتی نداره، وقتی میدونه عقد کردی و جدا شدی خب ثبته تو شناسنامه دیگه

بگو نرفتم دنبالش که بخوام پاکش کنم.

اسمش پاک نمیشه. ازش نفرت داشتم گفتم باهام رابطه داشته تا مهریه بیفته گردنش خوب بسوزه. وگرنه ارتجاعی ...

وااااا یعنی خوانواده نمیدونن مهریه کامل فقط به زن تعلق میگیره نگفتن چرا تو عقد رابطه داشتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای مهریه ی کامل مگه پزشکی قانونی معاینه نمیکنه ؟؟  یعنی دادگاه همینطوری حکم داده به مهریه ی ...

چرا رفتم. باورت میشه میگفتن سالمی خودم اسرار کردم رابطه داشتم. یه صدمه خیلی کوچیک بود که به زحمت متوجه شدن مقبول کردن. خدا منو لعنت کنه فقط فکر لجبازی بودم الان موندم توگل

اسمش پاک نمیشه. ازش نفرت داشتم گفتم باهام رابطه داشته تا مهریه بیفته گردنش خوب بسوزه. وگرنه ارتجاعی ...

این ارتجاعی رو ولش کن، به پسره بگو یه بار عقد کردم اسمش تو شناسنامم هست اصلا حرفی از پرده مرده نزن، اگه بخوادت خودش میاد، بحث این حرفارو هم نمیکنه، هی سعی نکن بهش توضیح بدی ارتجاعیه یا چیه، چون اگه بعدن بفهمه معلوم نیس چه واکنشی نشون بده، خودتم که میگی میدونه عقد کردی، حتما خودش یه احتمالاتی داده که اومده خاستگاریت(مثلا اینکه احتمال رابطه تو عقد هست)

به همین راحتی، فقط بگو یه بار عقد کردم اسمشم تو شناسنامه هست زیاد کشش نده

این ارتجاعی رو ولش کن، به پسره بگو یه بار عقد کردم اسمش تو شناسنامم هست اصلا حرفی از پرده مرده نزن، ...

من خودم به هیچ عنوان دوست ندارم با ی پسر ازدواج کنم. چون طرف خیلی پسر خوبیه خانوادم دست بردار نمیشن. بیشتر نگران خانواده ی پسرم .خودش قبول کنه نگران محضری هستم که عقد کنه اون موقع هم خانواده ی خودم میفهمه هم خانواده ی پسره

با نامزدت صحبت کن قبلش با عاقد هماهنگ کنید، بگید همه در جریانن. موقع عقد حرفی از موضوع زده نشه دوست ...

همش دعا میکنم پشیمون بشه شاید یکی بیاد خواستگاری که شرایطش مثل خودم باشه

من خودم به هیچ عنوان دوست ندارم با ی پسر ازدواج کنم. چون طرف خیلی پسر خوبیه خانوادم دست بردار نمیشن. ...

دوتایی برین باعاقد قبل عقد هماهنگ بشید

بگید  قضیه شناسنامه روخود داماد میدونه نیازی نیس خانوادش بفهمن. به پسره هم بگو به خانوادش بگن یه بار عقد کردی، دیگه فک نکنم مشکلی پیش بیاد، اگه همسایه باشه قطعا میدونن عقد کردی یه بار، زیاد سخت نگیر