سلام بچه ها. من ۳سالی پیشه جدا شدم.خواستگارام رو تاحالا جواب ندادم.ولی این یکی رو نمیتونم نه بگم.طرف پسر مجرده وهیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت.زمان عقد جدا شدم یکی از علت های جدایییم هم ارتجاعی بودنم بود که اصلا نمیدونستم همچین جریانی هم هست.یک بار فقط باشوهرم رابطه داشتم که بعدش رفتم دکتر گفت سالمی براهمون خونریزی نداشتی.بخاطرتهمت هایی که بهم زد ازش جداشدم تو عقد .خیلی راحت میتونستم شناسنامم رو دختر بگیرم ولی سرلجبازی مهریه شناسنامم رو زن گرفتم تا مهریم کامل بشه. الان موندم چی بگم به خواستگارم چجوری چون همسایه ایم نمیتونم واقعیت رو بگم .خانوادمم خبر نداره.اصلا نمیدونم تومحضر خانواده ی پسره متوجه میشن یا نه .خیلی دلم میخاد ازدواج کنم بچه دار بشم ۳۱سالم شده.ولی دلم میخاست بایکی ازدواج کنم شرایطش مثل خودم باشه.دلیلی برا رد کردنش ندارم.ازی طرف میترسم بچه دار نشم برام دیربشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون درخواست مهریه کامل کردی یعنی وجود رابطه ثابت شده پس دیگه لفظ دوشیزه نمیگیری هم خانواده پسر میفهمه هم خودش یک درصد بعد عقد هم بفهمه بخاطر فریب در ازدواج میتونن راحت طلاقت بدن
یعنی الان اسم نامزد قبلیت تو شناسنامت هست؟ حتما باید به خاستگارت بگی یه بار عقد کردی به هم خو ...
اسمش پاک نمیشه. ازش نفرت داشتم گفتم باهام رابطه داشته تا مهریه بیفته گردنش خوب بسوزه. وگرنه ارتجاعی هستم دکتر گفت سالمی سرلجبازی شناسامم رو زن گرفتم. پسره فقط میدونه یک بار عقد کردم از بقیه خبر نداره. خانوادمم خبر ندارن