2777
2789

آره کم میشه کلا طلایی که نگین و لاک و سیاه قلم و ایناست و برا پس انداز خریدن اشتباهه مگه اینکه برا خودت و زمان زیادی بخوایش اگه برا فروشه به این زودیاست یه چی دیگه بگیر

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره کم میشه کلا طلایی که نگین و لاک و سیاه قلم و ایناست و برا پس انداز خریدن اشتباهه مگه اینکه برا خ ...

من دست دو خریدم دیروز برا پس انداز اگه امروز ببرم بنظرت واسم با یه مدل دیگه عوض میکنه؟

من دست دو خریدم دیروز برا پس انداز اگه امروز ببرم بنظرت واسم با یه مدل دیگه عوض میکنه؟

نه دیگه طلا که فروخته شد عوض کردنش برات خرج داره حتی اگه از در مغازه هنوز بیرون نرفتی و پشیمون شدی بیخیال دیگه خریدی مبارکه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

مبارکه اگه آشناست شاید،ولی اگه پس اندازت برا ۲سال به بالاس عیب نداره نگهش دار دیگه تجربه میشه برات ولی حالا بهش اصرار کن

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍