2777
2789
عنوان

بچه ها تتو لب بزنم؟ 29 سالمه

655 بازدید | 27 پست

من پوستم خیلی سفیده.. لبامم خییییلی روشنه. همیشه همه جا رژلب و اینا دستمه.. موقع امام زاده رفتنی همیشه عذاب میکشم چون لبم نباید رژ بزنم خیلی بی روح میشم..تتو رژ زدن درد داره.. نقاهمگت داره؟ میشه بگید چکار کنم

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طبیعی قشنگتری 

بخدا نیستم.. خیلی بی روحم همیشه.. همش سفید.. پوستم سفید یخی.. لبام سفید.. مژه هام بور

درد که نداره بی حسی میزنن فقط باید تا چند روز رعایت کنی اب و غذا بهش نخوره و پوسته ریزی شروع بشه اول ...

چجور غذا نخوره آب نخوره 

من زدم خیلی راضیم البته من لبام کبودی داشت خیلی اذیت بودم بقول شما همش رژ ب دست الان یه صورتی طبیعی ...

میشه بگی چجور بود دردش یا مراقبت بعدش

من یه بچه 7 ماهه دارم.. میترسم 

بخدا نیستم.. خیلی بی روحم همیشه.. همش سفید.. پوستم سفید یخی.. لبام سفید.. مژه هام بور

عریزم همیشه تینت لب بزن یه حالت طبیعی هم میده اصلا مشخص نمیشه اگر کم بزنی ولی شیدینگ انجام نده خیلی قرمز و تابلوئه اصلا زیبا نیست اوناییم که میبینی رنگش روشنه همشون با رنگ تتو انجام دادن و ضرر دارا 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عریزم همیشه تینت لب بزن یه حالت طبیعی هم میده اصلا مشخص نمیشه اگر کم بزنی ولی شیدینگ انجام نده خیلی ...

4 ساله تینت میزنم خسته شدم 

چجور غذا نخوره آب نخوره 

مثلا غذای چرب نخوری و جوری غذا بخوری قاشق به لبات برخورد نکنه ، اب و چای و ... هم با نی بخوری قاعدتا صورتت هم نباید بشوری که به لبات اب بخوره ، بعدم که پوسته ریزی شروع میشه نباید پوسته ها رو بکنی باید صبر کنی خودش بیفته

میشه بگی چجور بود دردش یا مراقبت بعدش من یه بچه 7 ماهه دارم.. میترسم 

اصن ترس نداره ک 

بعدش هیچی فقط به پماد اسمشو گفت خریدم با یه چنتا قرص ک برا تبخال هس هروز استفاده کردم بعد سه روز ک حمام رفتم پوسته هاش ریخت رنگش طبیعی شد 

هیچ مشکلی نداره بعدش عمل ک نیس خواهر