fatiii7643 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3306 عنوان میخوام به اکسم پیام بدم بگم دستم خورده 247 بازدید | 15 پست چند ماهه کات کردیم همش میومد استوری هامو لایک میکرد منم رفتم بهش درخواست فالو دادم ولی اون قبول نکرد الان میخولم بهش پیام بدم بگم فک نکنی من درخواست فالو دادم فقط دستم خوردنطرتون چیه؟بگم؟ 1402/11/02 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selin_namdar عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 2421 نگی بهتره ولی من خودم سلطان این خریتا و پیام به اکسام😂
لبخندسایه عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3673 این حقه ها دیگه قدیمی شده طرف اوسکول که نیس میفهمه کاربری دوممه
1baharan عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 2072 نگو میفهم داری خیلی ببخشید این میگم می سوزی بزار فک کن برات مهم نیست
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8433 بگم حرفی نزن گوش میدی.کاری نمیخواد کنی فکر کن واقعا دستت میخورد میرفتی توضیح میدادی دستم خورده ؟ با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
goly5040 عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 1452 من ۱ساعت پیش داشتم با مامانم حرف میزدم حواسم نبود زنگ زدم به وکیل مامانم گفتم خوب شد زود فهمیدم قطع کردم😂🤣
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12322 دلت انگار تنگ شده خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
رستاکوچولوام عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 24678 باور نمیکنه و بدتر ضایه میشی نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 79
bademolaiem عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 اونم بهت میگه آیا سندرم دست بی قرار داری هیچی نگو چیزی بگی بدتره خصوصا اینکه دستم خورد اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞