2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 185 پست
بنظرت چی این وسط مانع میشه از رسیدنمون بهم؟!

اول اینکه تو گذشته کسیو دوست داشته

دوم برای ازدواج صد در صدی روی شما فک نمیکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

نکنه توهم هزماد داری😪🤣🤣

آره یکی گفت بهم 🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا واقعا مادرههه !

ببخشید وقتتم گرفتم..

چی بگم والا... همینجوری ام میشینه بد منو اینور اونور میگع.از مادرش بد میگه. حرف خونه و دعواشو، ریز ترین کاراشو میبره همه جا جار میزنه. هیجی یادمون نداده بعد من اگه حرفی بزنم میگه زبونت درازه! 

این اخلاقاش ب مادرش رفته. مادربزرگمم ب شدت زن مزخرفیه. بشدت مغرور، خودخواه و خودپسنده. اینه ک میگن نقش مادر خیلی مهمه. همیشه دعام اینه مث مادرم نشم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببخشید وقتتم گرفتم.. چی بگم والا... همینجوری ام میشینه بد منو اینور اونور میگع.از مادرش بد میگه. حر ...

نه عزیزم راحت باش هستم

واقعا نرمال نیست 

هرچی فک میکنم ب ذهنم نمیاد چیزی آخه چطور میتونه

منم دالم🤣 حس شیشمو قوی میکنه ولی خب ما ادمیم زندگی خوب میخوایم نازمد شوعر کار خواب ارامش موخوایم

🤭🤭

یه بار یکی گفت من چ میدونم تک نیت اینا میگیرم

گفتم بگیر ، گفت مطمعنی همزاد نداری 😂😐😐😐

🤭🤭 یه بار یکی گفت من چ میدونم تک نیت اینا میگیرم گفتم بگیر ، گفت مطمعنی همزاد نداری 😂😐😐😐

وای🤣🤣🤣🤣رفتم تایپیک شوعر زدم😪همزادامون میان اونجا

خوب باش ولی ساده نه🎀

نه عزیزم راحت باش هستم واقعا نرمال نیست  هرچی فک میکنم ب ذهنم نمیاد چیزی آخه چطور میتونه

چی بگم والا

بخش اعظم اخلاقای گندمم ب خودش رفته بعد میگه اخلاقای گندت ب بابات و عمه هات و اونوریا رفته😏 هرکسی ام اخلاق رفتارش پسند اون نباشه میگه به عمه هاش رفته. اینو فقط برای تحقیر کردن من میگه.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چی بگم والا بخش اعظم اخلاقای گندمم ب خودش رفته بعد میگه اخلاقای گندت ب بابات و عمه هات و اونوریا رف ...

😐😐😐😐😐😐 با داداشاتم همینجوریه ؟

😐😐😐😐😐😐 با داداشاتم همینجوریه ؟

اونا ک زیاد خونه نیستن. بزرگه حدودا ۱۶ساله باهاشون حرف نزده. فقط با من اونم در حد سلام خدافظ! 

داداش کوچیکه ام هم در معرض سمومش قرار داره! مثلا میگه کجا بودی، باز با دوستای بدت بودی؟ سیگار کشیدی؟ داری دروغ میگی! بهش میگه تو صادق کاذب هستی! 😑 مدام بهش میگه دروغگوئه

کلا بچه های مردم رو قبول داره و ما هرچی بگیم دروغه، هر کار کنیم هیچی نشیدم و هیجا نرسیدیم. همیشه میگه بچه های مردم کارا بلدن، بچه های من هیچکاری بلد نیستن.... 

بعد هم میگه پسرام کاری بهم ندارن. هرچی کار و زحمته مال دختره، هرچی ریخت و پاشه مال توئه..